Kasiula_84
Aktywna w BB
No ja też nic nie dostałam.szkoda ze ja nic nie dostałam. Chyba nie dla wszystkich ten prezent
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja też nic nie dostałam.szkoda ze ja nic nie dostałam. Chyba nie dla wszystkich ten prezent
A gdzie to trzeba aktywować?ja tez dostała i oliwkę i pampersy, sprwdź czy dobrze program aktywowałaś
O ja właśnie miałam datę i wszystko ustawione a meili z promką zero.. Zaznaczyłam newsletter i czekamDziewczyny ja pokombinowałam bo też nie miałam wpisanej daty urodzenia ale dostałam mejla i wjadą pieluszki za 1gr! już wam pokazuję gdzie, musicie mieć wpisaną planowana datę porodu ale musicie mieć też zaznaczone, że chcecie otrzymywać Newsletter Zobacz załącznik 1130784
Dziewczyny ja pokombinowałam bo też nie miałam wpisanej daty urodzenia ale dostałam mejla i wjadą pieluszki za 1gr! już wam pokazuję gdzie, musicie mieć wpisaną planowana datę porodu ale musicie mieć też zaznaczone, że chcecie otrzymywać Newsletter Zobacz załącznik 1130784
Ja mam tylko opcje "jestem rodzicem" nie mam że " spodziewam się dziecka"Dziewczyny ja pokombinowałam bo też nie miałam wpisanej daty urodzenia ale dostałam mejla i wjadą pieluszki za 1gr! już wam pokazuję gdzie, musicie mieć wpisaną planowana datę porodu ale musicie mieć też zaznaczone, że chcecie otrzymywać Newsletter Zobacz załącznik 1130784
Mogę wpisać tylko datę do dnia dzisiejszego nie mogę porodu . Spróbuję jeszcze z dzisiejszą data.Pewnie dlatego ze już masz dodane dzieci. A jak dasz dodaj dane kolejnego dziecka to nie ma tam np daty porodu ?