Niestety w mojej aptece mi powiedzieli że wszystko zablokowali.Debridat z niektórych serii został wycofany sprawdźcie sobie
A ja posiadam feralna partie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety w mojej aptece mi powiedzieli że wszystko zablokowali.Debridat z niektórych serii został wycofany sprawdźcie sobie
Zależy na co został zlecony konkretnie.Jakie na przykład?
My będziemy rozszerzać dopiero w 6 m-cuHej dziewczyny a jak wam idzie rozszerzanie diety? U nas na razie kasza manna jablko banan msrchewka i ziemniaczki powiedzialabym zajada i jest ciekawa nowych smakow
My będziemy rozszerzać dopiero w 6 m-cu
Zaczniemy w lutym dopiero bo my pierwszosierpniowi [emoji6]
Póki co staramy się wyzdrowieć.
Młoda ma katar i kaszel od niego, ale z górki. Za to domownicy od mocnego przeziębienia, przez rzyganko do opryszczki Wdech, wydech. Na szczęście bez skomplikowanych leków czy szpitali więc nie narzekamy!Co Was dopadło? U nas zapalenie oskrzeli a z rozszerzaniem czekam aż Mikołaj przyniesie pierwszą łyżeczkę. Mały będzie miał 6 miesięcy bez tygodnia [emoji846]