Myslniczek
Fanka BB :)
My też jeszcze nie rozszerzaliśmy . Ale jeszcze. Nie wiem kiedy zaczniemy .
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie idzie jeszcze mamy duuuzo czasu, dopiero ledwo co, 4 mc skończonyHej dziewczyny a jak wam idzie rozszerzanie diety? U nas na razie kasza manna jablko banan msrchewka i ziemniaczki powiedzialabym zajada i jest ciekawa nowych smakow
U nas są w dzień. Jakoś 3 drzemki po 30 minutI ja witam po świętach. My dietkę też już zaczęliśmy rozszerzać. Majka uwielbia jeść, wszystko co dostaje zjada z apetytem i wszystko dobrze toleruje. Nie ma problemów z brzuszkiem i kupką. Rośnie mi mały łakomczuch. Jak widzi że coś jemy to buźkę otwiera i też chce.Ostatnio miała katarek ale na szczęście szybko przeszedł. Czasami mała jest bardzo marudna wydaje mi się że to przez wyżynające zęby ,widzę jak bolą ją te dziąsełka. Żele tylko chwilową ulgę jej przynoszą. A tak ogólnie to jest kochaniutka. Dzisiaj w ciągu dnia miała tylko dwie drzemki jedna 40min a druga1godz. Na moje to w ciągu dnia śpi za mało,ale widocznie tyle jej wystarcza. Za to całą noc ładnie przesypia. A ile wasze dzieciaczki mają drzemek w dzień i jak długo śpią? Pytam z ciekawości.