reklama
Okiennica
Fanka BB :)
Dziewczyny moje szczescie Antoni 3090 kg,53 cm ,10 punktow, wczoraj o 10.25 przyszedl przez cc na swiat.Na razie sie poznajemy.
04.07 od godz. 10 zaczęłam plamić. Przed 16 pojechałam do szpitala ogodz 19.14 urodziłam Majeczkę. Poród szybki ale bolesny. Trochę paniki było bo mała zakleszczyła się ramionami. Ale dałam radę. 3800 i 55cm. Mąż cały czas był przy mnie jak parłam to nawet w fartuchu dziury mu porobiłam. A dzisiaj skurcze bolesne takie jak na poród macica się kurczy krocze boli no i hemoroidy.
Dziewczyny serdeczne gratulacje! Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych maluszków
Gratulacje!!! A ty jak sie czujesz ? U mnie jak zwykle male komplikacje ale sytuacja juz opanowana. Trzymajcie sie zdrowo !!!!Dziewczyny moje szczescie Antoni 3090 kg,53 cm ,10 punktow, wczoraj o 10.25 przyszedl przez cc na swiat.Na razie sie poznajemy.
@Miki123 ogromne gratulacje! Witamy Maję na świecie.
Dziewczyny my jeszcze w szpitalu, tutaj po cc wychodzi sie w 4 dobie, nie liczac dnia ciecia.Moze jutro sie uda.Maly je, spi i zmieniamy pieluche.Tak na okraglo.Przystawiam go, ale slaba mam laktacja, w ogole walcze o takie przystswianie do piersi ktore mu podpasuje.Strasznie szybko chce jesc i wpycha rece do buzi, nie daje mi szans.Mam takie pogryzione juz brodawki ze ehh..Oczywiscie dostaje tez mleko sztuczne.Odciagam tez laktatorem, na razie śladowe ilości.
@trawuzs a ty jak co to za komplikacje u Ciebie wystapily, jak z karmieniem?
Betty93
Fanka BB :)
@Betty93 głowa do góry. Na pewno się ruszy, po prostu to jeszcze nie wasz czas. Zbieraj siły, bo przed Tobą ostatnia prosta i będziesz mamusią na pełny etat Dasz radę!
Dziękuję
Postanowiłam wykorzystać ostatnie chwile swobody i dzisiaj poszłam do kosmetyczki, a na poniedziałek umówiłam się na paznokcie. [emoji28]
Brzuch mi się dalej napina i coraz bardziej boleśnie, ale już przestałam się nastawiać na cokolwiek.
PaulaK90
Zaciekawiona BB
Ja rok temu jak rodzilam mialam na paznokciach czerwona hybrydke nikt mi nawet nie zwrocil uwagi teraz tez mam zrobiona hybryde moze nie jakas oczo.... Ale jest co lekarz to inna opinia.Dziewczyny dzisiaj byłam na wizycie u anestezjologa i dostałam informację że do porodu sn mam się zgłosić bez biżuterii, bez makijażu i nie wolno mieć zrobionych paznokci, tylko naturalne. Przypomniało mi się jak @Betty93 napisała że idzie na paznokcie
reklama