reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja kupilam na razie w H&M Mama jeden stanik do karmienia- wydaje sie byc fajny:) Kurcze ty juz torbe spakowalas no ladnie...
Ja musze sie przyznac nie popralam jeszcze nic i ciagle czekam( lub to jest pretekst;))az moj maz zlozy taka komodke z ikea na rzeczy malego.W sumie jak jej nie ma jeszcze to tez moglabym zaczac prać.
@LolaLolina a ty na kiedy masz termin? Masz juz umowiony termin cc?
Termin mam na 27.07, cc nieumówione. W najbliższy pon mam wizytę ciążową i zobaczymy co mi moja lekarz powie.
Torbę spakowałam, bo to ciąża bliźniacza, i pomimo tego że nic się nie dzieje, to biorę pod uwagę że mogą mnie wcześniej położyć.

Prasowania mam tyle, że głowa mała :))

Termin mam na 27.07, cc nieumówione. W najbliższy pon mam wizytę ciążową i zobaczymy co mi moja lekarz powie.
Torbę spakowałam, bo to ciąża bliźniacza, i pomimo tego że nic się nie dzieje, to biorę pod uwagę że mogą mnie wcześniej położyć.

Prasowania mam tyle, że głowa mała :))
Tak zdecydowanie dobre podejscie.A ty masz dwuowodniowa, dwukosmowkowa?
@Aguu tak jestes dzielna.Nie wiem jak masz w pracy, czy ludzi fajnych itp.Ja to mialam dziewczyny , szczegolnie jedną zołzicę w pracy i powiem ze bardzo psuła atmosferę.Po 3 mies.poszlam na l4, za duzo stresu.

Tak zdecydowanie dobre podejscie.A ty masz dwuowodniowa, dwukosmowkowa?
@Aguu tak jestes dzielna.Nie wiem jak masz w pracy, czy ludzi fajnych itp.Ja to mialam dziewczyny , szczegolnie jedną zołzicę w pracy i powiem ze bardzo psuła atmosferę.Po 3 mies.poszlam na l4, za duzo stresu.
Tak, dwukosmówkowa

Podkłady w domu mam bo od niemal 3 lat są w użytku przy małej. [emoji16] Wkładki laktacyjne też bo już teraz muszę ich używać [emoji15] Majtki siateczkowe to był jeden z moich pierwszych zakupów [emoji23], jedynie muszę kupić takie miękkie biustonosze do karmienia bo nie mam (o tym właśnie zapomniałam) i jeszcze jakąś koszulę ciążową, a do porodu chcę zamówić tę od mamyginekolog bo na pewno będzie wygodna do kangurowania bo ma napy na magnes. :)
No i jeszcze zachowawczo kupię sobie rivanol na ranę po porodzie bo po pierwszym to tylko to mnie ratowało.
Do szpitala też by się wypadało powoli pakować, tylko zastanawiam do czego (torba czy walizka), a małego chyba spakuję osobno bo tak będzie wygodniej. :-)

reklama
Dziewczyny gdzie kupujecie te majtki siateczkowe? Przez neta?

Ja dorzuciłam do zamówienia w Smyku, ale normalnie są w każdej aptece. :) Ja w pierwszej ciąży tak wysyłałam mojego po porodzie do najbliższej apteki bo kupiłam początkowo takie flizelinowe i one dosłownie zaparzały!! [emoji33]
Te siateczkowe są za to genialne. :)

Do góry