reklama
LolaLolina
Fanka BB :)
Termin mam na 27.07, cc nieumówione. W najbliższy pon mam wizytę ciążową i zobaczymy co mi moja lekarz powie.Ja kupilam na razie w H&M Mama jeden stanik do karmienia- wydaje sie byc fajny Kurcze ty juz torbe spakowalas no ladnie...
Ja musze sie przyznac nie popralam jeszcze nic i ciagle czekam( lub to jest pretekst)az moj maz zlozy taka komodke z ikea na rzeczy malego.W sumie jak jej nie ma jeszcze to tez moglabym zaczac prać.
@LolaLolina a ty na kiedy masz termin? Masz juz umowiony termin cc?
Torbę spakowałam, bo to ciąża bliźniacza, i pomimo tego że nic się nie dzieje, to biorę pod uwagę że mogą mnie wcześniej położyć.
Prasowania mam tyle, że głowa mała )
Tak zdecydowanie dobre podejscie.A ty masz dwuowodniowa, dwukosmowkowa?Termin mam na 27.07, cc nieumówione. W najbliższy pon mam wizytę ciążową i zobaczymy co mi moja lekarz powie.
Torbę spakowałam, bo to ciąża bliźniacza, i pomimo tego że nic się nie dzieje, to biorę pod uwagę że mogą mnie wcześniej położyć.
Prasowania mam tyle, że głowa mała )
@Aguu tak jestes dzielna.Nie wiem jak masz w pracy, czy ludzi fajnych itp.Ja to mialam dziewczyny , szczegolnie jedną zołzicę w pracy i powiem ze bardzo psuła atmosferę.Po 3 mies.poszlam na l4, za duzo stresu.
LolaLolina
Tak, dwukosmówkowaTak zdecydowanie dobre podejscie.A ty masz dwuowodniowa, dwukosmowkowa?
@Aguu tak jestes dzielna.Nie wiem jak masz w pracy, czy ludzi fajnych itp.Ja to mialam dziewczyny , szczegolnie jedną zołzicę w pracy i powiem ze bardzo psuła atmosferę.Po 3 mies.poszlam na l4, za duzo stresu.
Betty93
Podkłady w domu mam bo od niemal 3 lat są w użytku przy małej. [emoji16] Wkładki laktacyjne też bo już teraz muszę ich używać [emoji15] Majtki siateczkowe to był jeden z moich pierwszych zakupów [emoji23], jedynie muszę kupić takie miękkie biustonosze do karmienia bo nie mam (o tym właśnie zapomniałam) i jeszcze jakąś koszulę ciążową, a do porodu chcę zamówić tę od mamyginekolog bo na pewno będzie wygodna do kangurowania bo ma napy na magnes.
No i jeszcze zachowawczo kupię sobie rivanol na ranę po porodzie bo po pierwszym to tylko to mnie ratowało.
Do szpitala też by się wypadało powoli pakować, tylko zastanawiam do czego (torba czy walizka), a małego chyba spakuję osobno bo tak będzie wygodniej. :-)
No i jeszcze zachowawczo kupię sobie rivanol na ranę po porodzie bo po pierwszym to tylko to mnie ratowało.
Do szpitala też by się wypadało powoli pakować, tylko zastanawiam do czego (torba czy walizka), a małego chyba spakuję osobno bo tak będzie wygodniej. :-)
U
użytkownik 902
Gość
Przez neta, w aptece, w hurtowniach dziecięcychDziewczyny gdzie kupujecie te majtki siateczkowe? Przez neta?
ok, dziękujePrzez neta, w aptece, w hurtowniach dziecięcych
LolaLolina
Przez neta. Ja robiłam spore zakupy wyprawowe na geminiDziewczyny gdzie kupujecie te majtki siateczkowe? Przez neta?
reklama
Betty93
Dziewczyny gdzie kupujecie te majtki siateczkowe? Przez neta?
Ja dorzuciłam do zamówienia w Smyku, ale normalnie są w każdej aptece. Ja w pierwszej ciąży tak wysyłałam mojego po porodzie do najbliższej apteki bo kupiłam początkowo takie flizelinowe i one dosłownie zaparzały!! [emoji33]
Te siateczkowe są za to genialne.