Hej dziewczyny Widzę, ze szał wyprawkowy trwa Ja właśnie jestem po 3 badaniu prenatalnym, jestem dokładnie w 29t6d, Melasia wazy 994 g. Jakas taka malutka sie wydaje. I niby wszystko ok, ale pani doktor zwróciła uwagę na mały brzuszek dzieciątka oraz łożysko.. oczywiście jesteśmy zmartwieni Dostaliśmy zalecenia czyli regularna kontrole wzrostu płodu oraz łożyska. Następna wizytę mam za tydzień w środę i wtedy zobaczymy, czy mała urosła jak nie to szpital i obserwacja i leczenie pod katem hipotrofii płodu.... ech.
reklama
Betty93
Fanka BB :)
Hej dziewczyny Widzę, ze szał wyprawkowy trwa Ja właśnie jestem po 3 badaniu prenatalnym, jestem dokładnie w 29t6d, Melasia wazy 994 g. Jakas taka malutka sie wydaje. I niby wszystko ok, ale pani doktor zwróciła uwagę na mały brzuszek dzieciątka oraz łożysko.. oczywiście jesteśmy zmartwieni Dostaliśmy zalecenia czyli regularna kontrole wzrostu płodu oraz łożyska. Następna wizytę mam za tydzień w środę i wtedy zobaczymy, czy mała urosła jak nie to szpital i obserwacja i leczenie pod katem hipotrofii płodu.... ech.
Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. [emoji8]
Ale dobrze, że lekarz trzyma rękę na pulsie i w razie czego reaguje na czas. Teraz nie czas na załamywanie się i głowa do góry. [emoji5]
to faktycznie Kruszynka z tej Twojej córeczki- może po prostu będzie drobniutka. Ale głowa do góry, najważniejsze, że teraz będziesz pod stałą kontrolą. Trzymam kciuki, żeby wszystko było jak najlepiej i żeby obyło się bez szpitala!Hej dziewczyny Widzę, ze szał wyprawkowy trwa Ja właśnie jestem po 3 badaniu prenatalnym, jestem dokładnie w 29t6d, Melasia wazy 994 g. Jakas taka malutka sie wydaje. I niby wszystko ok, ale pani doktor zwróciła uwagę na mały brzuszek dzieciątka oraz łożysko.. oczywiście jesteśmy zmartwieni Dostaliśmy zalecenia czyli regularna kontrole wzrostu płodu oraz łożyska. Następna wizytę mam za tydzień w środę i wtedy zobaczymy, czy mała urosła jak nie to szpital i obserwacja i leczenie pod katem hipotrofii płodu.... ech.
Myslniczek
No nie Melka bez numerów takich. Trzymam kciuki :*Hej dziewczyny Widzę, ze szał wyprawkowy trwa Ja właśnie jestem po 3 badaniu prenatalnym, jestem dokładnie w 29t6d, Melasia wazy 994 g. Jakas taka malutka sie wydaje. I niby wszystko ok, ale pani doktor zwróciła uwagę na mały brzuszek dzieciątka oraz łożysko.. oczywiście jesteśmy zmartwieni Dostaliśmy zalecenia czyli regularna kontrole wzrostu płodu oraz łożyska. Następna wizytę mam za tydzień w środę i wtedy zobaczymy, czy mała urosła jak nie to szpital i obserwacja i leczenie pod katem hipotrofii płodu.... ech.
U
użytkownik 902
Gość
Ja urodziłam hipotroficzke, miała 2440g i 47 w 39+1 TC. Nie przejmuj się total naprawdę nic strasznegoDzięki dziewczyny za wsparcie, naprawdę bardzo się przyda, mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze z tą moja kruszynką
slodkatrojeczka
Faktycznie malutko, mój 29+3 mial 1605g. Ale myślę, że gdyby coś było nie tak, to już by Cię kierowała gdzieś, do dalszej diagnozy. Widełki w tej wadze maluchów są dosyć rozlazłe na siatkach centylowych a i usg nie jest nieomylne. Nie czytaj za dużo, bo zwariujesz.Hej dziewczyny Widzę, ze szał wyprawkowy trwa Ja właśnie jestem po 3 badaniu prenatalnym, jestem dokładnie w 29t6d, Melasia wazy 994 g. Jakas taka malutka sie wydaje. I niby wszystko ok, ale pani doktor zwróciła uwagę na mały brzuszek dzieciątka oraz łożysko.. oczywiście jesteśmy zmartwieni Dostaliśmy zalecenia czyli regularna kontrole wzrostu płodu oraz łożyska. Następna wizytę mam za tydzień w środę i wtedy zobaczymy, czy mała urosła jak nie to szpital i obserwacja i leczenie pod katem hipotrofii płodu.... ech.
U
użytkownik 902
Gość
Poza tym dziewczyny to tylko usg, milimetr błędu przy zaznaczeniu i nagle 200g różnicy..
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Kup po prostu mniejsze ubranka na po porodzie w razie czego i pomysł,że dużo łatwiej Ci będzie urodzić takie dziecko. Głowa do gory,moja hipotroficzka ma 10lat i stopę rozmiar mniejsza ode mnie [emoji16]Kurde ja wiem, ze nie ma co się nakręcać, zapewne sobie to poukładam w głowie za kilka dni, ale dzisiaj spadło to na Nas jak grom z jasnego nieba.