reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja chyba wszystko mam :) no krem na słońce dla maluchów muszę nabyć i staniki do karmienia

Z takich mamowych spraw to pamiętajcie o kremie na sutki, majty siatkowe, wkładki laktacyjne, podkłady poporodowe i maty

W niedzielę spakowałam swoją walizkę. Na dniach pakuję dziewczyn bo czekam na kocyki

Ja chyba wszystko mam :) no krem na słońce dla maluchów muszę nabyć i staniki do karmienia

Z takich mamowych spraw to pamiętajcie o kremie na sutki, majty siatkowe, wkładki laktacyjne, podkłady poporodowe i maty

W niedzielę spakowałam swoją walizkę. Na dniach pakuję dziewczyn bo czekam na kocyki
Na sutki moim zdaniem najlepsze własne mleko. Chyba, że mówimy o smarowaniu przed porodem :) Już mnie na samą myśl bolą [emoji23]

Hej dziewczyny :)
Kompletuje do końca tą wyprawkę i powiedzcie mi czy w swojej macie jakieś nieoczywiste, a przydatne rzeczy? Ciągle się zastanawiam co pominęłam na swojej liście, bo coś na pewno... [emoji57]
Dzisiaj zamówiłam w końcu wszystkie kosmetyki, łącznie z tymi na słońce i inne pierdoły.
Czekam jeszcze na odpowiedź z Dolly Shop czy wykonają mi na zamówienie personalizację rożka i czy uszyją rzeczy w innym kolorze. [emoji85]
No i w końcu muszę zamówić kosz Mojżesza bo czasu coraz mniej. [emoji4]
Powiem Wam, że niby robienie wyprawki to przyjemność, ale prawda taka, że jak mam wszystko wybierać i porównywać i przeszukiwać internet to mi się nie chce. [emoji23]

Z tym wybieraniem rzeczy to mam to samo. Rożki wybierałam tydzień. Do koszul robiłam kilkanaście podejść :D

Ja kupilam na razie w H&M Mama jeden stanik do karmienia- wydaje sie byc fajny:) Kurcze ty juz torbe spakowalas no ladnie...
Ja musze sie przyznac nie popralam jeszcze nic i ciagle czekam( lub to jest pretekst;))az moj maz zlozy taka komodke z ikea na rzeczy malego.W sumie jak jej nie ma jeszcze to tez moglabym zaczac prać.
@LolaLolina a ty na kiedy masz termin? Masz juz umowiony termin cc?

Hej. U mnie w czw wizyta. Biore w koncu l4 i jesli mi potwierdza płeć (mi trzeba kilka razy haha) to wyjmuje ubranka z katow i biorę się do roboty ;) dla siebie tez nic nie mam wiec nie pakuje :p

reklama
Do góry