Myslniczek
Fanka BB :)
Ja tez sie zastanawiam czy wszystko mamy.. Ale przecirz zawsze mozna dokupic jak sie okaze ze potrzebne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na sutki moim zdaniem najlepsze własne mleko. Chyba, że mówimy o smarowaniu przed porodem Już mnie na samą myśl bolą [emoji23]Ja chyba wszystko mam no krem na słońce dla maluchów muszę nabyć i staniki do karmienia
Z takich mamowych spraw to pamiętajcie o kremie na sutki, majty siatkowe, wkładki laktacyjne, podkłady poporodowe i maty
W niedzielę spakowałam swoją walizkę. Na dniach pakuję dziewczyn bo czekam na kocyki
Hej dziewczyny
Kompletuje do końca tą wyprawkę i powiedzcie mi czy w swojej macie jakieś nieoczywiste, a przydatne rzeczy? Ciągle się zastanawiam co pominęłam na swojej liście, bo coś na pewno... [emoji57]
Dzisiaj zamówiłam w końcu wszystkie kosmetyki, łącznie z tymi na słońce i inne pierdoły.
Czekam jeszcze na odpowiedź z Dolly Shop czy wykonają mi na zamówienie personalizację rożka i czy uszyją rzeczy w innym kolorze. [emoji85]
No i w końcu muszę zamówić kosz Mojżesza bo czasu coraz mniej. [emoji4]
Powiem Wam, że niby robienie wyprawki to przyjemność, ale prawda taka, że jak mam wszystko wybierać i porównywać i przeszukiwać internet to mi się nie chce. [emoji23]
Ja się nie znam )) kupiłam lansinoh lanolineNa sutki moim zdaniem najlepsze własne mleko. Chyba, że mówimy o smarowaniu przed porodem Już mnie na samą myśl bolą [emoji23]
Ja kupilam na razie w H&M Mama jeden stanik do karmienia- wydaje sie byc fajny Kurcze ty juz torbe spakowalas no ladnie...Ja chyba wszystko mam no krem na słońce dla maluchów muszę nabyć i staniki do karmienia
Z takich mamowych spraw to pamiętajcie o kremie na sutki, majty siatkowe, wkładki laktacyjne, podkłady poporodowe i maty
W niedzielę spakowałam swoją walizkę. Na dniach pakuję dziewczyn bo czekam na kocyki
Lanolina też dobraJa się nie znam )) kupiłam lansinoh lanoline
Aguu podziwiam Cię,że jeszcze pracujeszHej. U mnie w czw wizyta. Biore w koncu l4 i jesli mi potwierdza płeć (mi trzeba kilka razy haha) to wyjmuje ubranka z katow i biorę się do roboty dla siebie tez nic nie mam wiec nie pakuje
W zasadzie to wegetuję od jakiegoś tygodnia, do czw i oficjalnego l4, ale jestem do dyspozycji gdyby potrzebowali.Aguu podziwiam Cię,że jeszcze pracujesz