To juz naprawde jesteś ready Ja tez jeszcze ciagle mam w glowie ten laktator kupić i ciagle sie nie moge zdecydować czy Medela czy Lovi?.. Czyli łóżeczko juz rozlozone, torba spakowana, ubranka naszykowane fajnie Ja juz tez mam wiekszosc, chcialam wam wstawic nawet zdjecie zamowienia ktore do mnie doszlo wczoraj...ale ciagle mi tu wyskakuje ze rozmiar zdj za duzy.Nie moge zmnuejszyc w zaden sposob...Duperele tak naprawdę. No i wynająć laktator i TENS.
A tak to nic ewentualnie poukładać obok przewijaka
reklama
Ennis92
Fanka BB :)
Nie mamy łóżeczka, mamy dostawke [emoji23] od dawna stoi w pokoju obok i się wietrzy[emoji23]To juz naprawde jesteś ready Ja tez jeszcze ciagle mam w glowie ten laktator kupić i ciagle sie nie moge zdecydować czy Medela czy Lovi?.. Czyli łóżeczko juz rozlozone, torba spakowana, ubranka naszykowane fajnie Ja juz tez mam wiekszosc, chcialam wam wstawic nawet zdjecie zamowienia ktore do mnie doszlo wczoraj...ale ciagle mi tu wyskakuje ze rozmiar zdj za duzy.Nie moge zmnuejszyc w zaden sposob...
Osobiście bym poleciła taki który ma "zamknięty" system. Wiem że medela nie ma i nie powinno się kupować używanych czy używać przy kolejnych dzieciach bo mleko może się dostać do motoru i nawet się nie wiem że tam grzyb. Jedyny medela chyba symphony ten szpitalny jest zamknięty.
Nie wiem jak Lovi bo nie brałam pod uwagę.
U mnie albo spectra albo ten lansinoh czy jakoś tak
I tylko na dwa cycki ale tylko dlatego że nie chce karmic a odciągac I dawać butla
Co do zdjęcia to w Paint jest opcja ze można nienic rozmiar
U
użytkownik 902
Gość
Ennis wszystko zapięte na ostatni guzik fajnie. Dobrze jest mieć spokojna głowę,że wszystko się ma
Betty93
To juz naprawde jesteś ready Ja tez jeszcze ciagle mam w glowie ten laktator kupić i ciagle sie nie moge zdecydować czy Medela czy Lovi?.. Czyli łóżeczko juz rozlozone, torba spakowana, ubranka naszykowane fajnie Ja juz tez mam wiekszosc, chcialam wam wstawic nawet zdjecie zamowienia ktore do mnie doszlo wczoraj...ale ciagle mi tu wyskakuje ze rozmiar zdj za duzy.Nie moge zmnuejszyc w zaden sposob...
Też miałam taki dylemat i po przeczytaniu wielu opinii wybrałam Lovi Expert
Ps. Czytuję sobie Was w wolnym czasie... i jak mam internet. Dzisiaj akurat mega dużo zwiedzaliśmy bo wynajęliśmy auto i byliśmy w Efezie, w domu Matki Boskiej i w Pamukkalach. Teraz wracamy do hotelu, więc nadrabiam Wasze wiadomości na forum.
Niestety wczoraj mega mnie słońce spaliło jak byłam na mieście i na rejsie, więc jak wrócę do domu to chyba się wykąpię w zsiadłym mleku. [emoji23][emoji16]
@Betty93 super, odpoczywaj, zwiedzaj ile sie da i smaruj sie 50 filtrem i kapelusz to pewnie masz na głowie caly czas...Też miałam taki dylemat i po przeczytaniu wielu opinii wybrałam Lovi Expert
Ps. Czytuję sobie Was w wolnym czasie... i jak mam internet. Dzisiaj akurat mega dużo zwiedzaliśmy bo wynajęliśmy auto i byliśmy w Efezie, w domu Matki Boskiej i w Pamukkalach. Teraz wracamy do hotelu, więc nadrabiam Wasze wiadomości na forum.
Niestety wczoraj mega mnie słońce spaliło jak byłam na mieście i na rejsie, więc jak wrócę do domu to chyba się wykąpię w zsiadłym mleku. [emoji23][emoji16]
Z tym laktatorem to tez chyba blizej mi do Lovi, a czym rozni sie oprocz ceny ten Expert od Prolactis?? A kupilas juz go, gdzie jeśli mozna wiedziec?
slodkatrojeczka
Ja w poniedziałek zamawiam już resztę wyprawki. Zostanie mi skoczyć do Rossmanna po pampersy, chusteczki i płyn do kąpieli. I czekać na młodego
Miyoshi
To chyba tylko ja jestem w czarrnej .... Bo nie mam jeszcze nic. Mialam dzisiaj przejrzeć ubranka po starszaku ale jakos zebrac sie nie moglam. Mam z 5 par nowych body i tyle musze . Musze w końcu ogarnac cala wyprawke. ☺
Pociesze Cię - ja też mam wrażenie, że jestem w czarnej dupie. Niby coś mamy, co chwilę coś się zamawia, ale mam taki nie ogar z wyprawką ubraniową, że szok... Nie chcę kupować bóg wie ile rzeczy, bo wiem, że to bez sensu, ale mam wrażenie, że mi brakuje co najmniej połowy... Nie mam nawet zwykłego, jedno kolorowego body z krótkim rękawem, a wiem, że się przyda. Eh. I jakieś bluzeczki i coś lekkiego na lato... O wyprawce do szpitala to nawet nie wspomnę.
reklama
Pociesze Cię - ja też mam wrażenie, że jestem w czarnej dupie. Niby coś mamy, co chwilę coś się zamawia, ale mam taki nie ogar z wyprawką ubraniową, że szok... Nie chcę kupować bóg wie ile rzeczy, bo wiem, że to bez sensu, ale mam wrażenie, że mi brakuje co najmniej połowy... Nie mam nawet zwykłego, jedno kolorowego body z krótkim rękawem, a wiem, że się przyda. Eh. I jakieś bluzeczki i coś lekkiego na lato... O wyprawce do szpitala to nawet nie wspomnę.
He he dobrze wiedziec ze nie jestem sama ☺ . Przy pierwszym maluchu jakos szlo mi to lepiej w tych tygodniach ciąży bylo juz wszystko na cacy gotowe torby zpakowane a teraz ehh.. ... Brak pogody na pranie i suszenie☺. Ja mam sporo rzeczy po pirrwszym synku ale caly czas wmawiam sobie ze drugi nie bedzie gorszy i musi miec trochę i nowych rzeczy☺ ogólnie uwielbiam zakupy malutkich ubranek ale jak pojade na nie sama nie z mezem i synem☺ takze w przyszlym tyg chyba w koncu czas zaszalec☺