@Misty29 super wieści, oby tylko takie do nas docierałyMelduję się po prenatalnych. Z młodym wszystko dobrze. Rośnie chłopak. Już waży 1595 gram Tylko łobuz nie chciał współpracować i nie mamy żadnego zdjęcia ani filmiku. Tajemniczy bardzo. Dowiemy się jak wygląda dopiero za dwa miesiące. Ale najważniejsze że jest zdrowy. Uspokoiła mnie ta wizyta i jestem mega zadowolona
reklama
Super! Mój jeszcze nigdy nie pokazał buźki :/ a który tydzień?Melduję się po prenatalnych. Z młodym wszystko dobrze. Rośnie chłopak. Już waży 1595 gram Tylko łobuz nie chciał współpracować i nie mamy żadnego zdjęcia ani filmiku. Tajemniczy bardzo. Dowiemy się jak wygląda dopiero za dwa miesiące. Ale najważniejsze że jest zdrowy. Uspokoiła mnie ta wizyta i jestem mega zadowolona
Misty29
Fanka BB :)
Dziś 30+1Super! Mój jeszcze nigdy nie pokazał buźki :/ a który tydzień?
Ja oczywiście brzucha mam ogromny i co idzie w parze duży ból pleców zanim sie rozruszam mija kilka godzin. Na szczęscie pogoda ma się poprawić a spacery bardzo pomagają w niwelowaniu tego bólu. Teraz kręgosłup znowu zastany przez te deszcze. Powoli bedziemy się zabierać za skręcanie łózeczka i ostatnie prania. Niedługo przyjdą też ostatnie rzeczy dla malutkiej. Zostaną chyba jeszcze pampersy. Co myslicie o lupilu z lidla? (mam nadzieję że nie pomyliłam nazwy)
Hej. ☺ u mnie dzisiaj 32 tydzien wizyta zaliczona z malym wszystko w porzadku wazy 1759 ☺ brzuch mam ogromniasty z pierwszym nie mialam takiego do porodu☺ ciezko mi juz skarpetki zalozyc. Niestety na dzien dzisiejszy kwalifikuje sie na cesarke ale mam jeszcze nadzieje ze ta mala wiercipieta ustawi sie jak nalezy☺ Pozdrawiam
Ja oczywiście brzucha mam ogromny i co idzie w parze duży ból pleców zanim sie rozruszam mija kilka godzin. Na szczęscie pogoda ma się poprawić a spacery bardzo pomagają w niwelowaniu tego bólu. Teraz kręgosłup znowu zastany przez te deszcze. Powoli bedziemy się zabierać za skręcanie łózeczka i ostatnie prania. Niedługo przyjdą też ostatnie rzeczy dla malutkiej. Zostaną chyba jeszcze pampersy. Co myslicie o lupilu z lidla? (mam nadzieję że nie pomyliłam nazwy)
[/QUOTE
Polecam pampersy z lidla☺ u nas do tej pory sprawdzaja sie tylko one bo na wiekszosc pampersow maly ma uczulenie. A jeszcze jak sie trafii promocja to mozna sporo zaoszczedzic☺
Misty29
Ładna waga [emoji813] Już niedługo się spotkacie34+2 I młody 2235g.
Niecałe 3tyg do indukcji
@wiola1702 dobre wieści, tak z ta pozycja moze sie jeszcze pozmieniać
@Ennis92 juz bardzo blisko, gotowa psychicznie i wyprawkowo, cos ci jeszcze zostalo do kupienia?
@Ennis92 juz bardzo blisko, gotowa psychicznie i wyprawkowo, cos ci jeszcze zostalo do kupienia?
reklama
Ennis92
Duperele tak naprawdę. No i wynająć laktator i TENS.@wiola1702 dobre wieści, tak z ta pozycja moze sie jeszcze pozmieniać
A tak to nic ewentualnie poukładać obok przewijaka