reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Melduję się po prenatalnych. Z młodym wszystko dobrze. Rośnie chłopak. Już waży 1595 gram :) Tylko łobuz nie chciał współpracować i nie mamy żadnego zdjęcia ani filmiku. Tajemniczy bardzo. Dowiemy się jak wygląda dopiero za dwa miesiące. Ale najważniejsze że jest zdrowy. Uspokoiła mnie ta wizyta i jestem mega zadowolona :)
@Misty29 super wieści, oby tylko takie do nas docierały:)

reklama
Melduję się po prenatalnych. Z młodym wszystko dobrze. Rośnie chłopak. Już waży 1595 gram :) Tylko łobuz nie chciał współpracować i nie mamy żadnego zdjęcia ani filmiku. Tajemniczy bardzo. Dowiemy się jak wygląda dopiero za dwa miesiące. Ale najważniejsze że jest zdrowy. Uspokoiła mnie ta wizyta i jestem mega zadowolona :)
Super! Mój jeszcze nigdy nie pokazał buźki :/ a który tydzień?

Ja oczywiście brzucha mam ogromny i co idzie w parze duży ból pleców :) zanim sie rozruszam mija kilka godzin. Na szczęscie pogoda ma się poprawić a spacery bardzo pomagają w niwelowaniu tego bólu. Teraz kręgosłup znowu zastany przez te deszcze. Powoli bedziemy się zabierać za skręcanie łózeczka i ostatnie prania. Niedługo przyjdą też ostatnie rzeczy dla malutkiej. Zostaną chyba jeszcze pampersy. Co myslicie o lupilu z lidla? (mam nadzieję że nie pomyliłam nazwy)

Hej. ☺ u mnie dzisiaj 32 tydzien wizyta zaliczona z malym wszystko w porzadku wazy 1759 ☺ brzuch mam ogromniasty z pierwszym nie mialam takiego do porodu☺ ciezko mi juz skarpetki zalozyc. Niestety na dzien dzisiejszy kwalifikuje sie na cesarke ale mam jeszcze nadzieje ze ta mala wiercipieta ustawi sie jak nalezy☺ Pozdrawiam

Ja oczywiście brzucha mam ogromny i co idzie w parze duży ból pleców :) zanim sie rozruszam mija kilka godzin. Na szczęscie pogoda ma się poprawić a spacery bardzo pomagają w niwelowaniu tego bólu. Teraz kręgosłup znowu zastany przez te deszcze. Powoli bedziemy się zabierać za skręcanie łózeczka i ostatnie prania. Niedługo przyjdą też ostatnie rzeczy dla malutkiej. Zostaną chyba jeszcze pampersy. Co myslicie o lupilu z lidla? (mam nadzieję że nie pomyliłam nazwy)
[/QUOTE

Polecam pampersy z lidla☺ u nas do tej pory sprawdzaja sie tylko one bo na wiekszosc pampersow maly ma uczulenie. A jeszcze jak sie trafii promocja to mozna sporo zaoszczedzic☺

reklama
Do góry