reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Hello w ten zimny dzień :)
Ja dzisiaj po wizycie u diabetologa i cukry mam idealne. Taka to niby cukrzyca. :D Za trzy tygodnie następna wizyta. Jutro wizyta u ginekologa i tej już wyczekuje jak nigdy bo wczoraj jakoś gorzej się czułam i malutki był jakiś niespokojny.
Teraz będę wracać do domu i w końcu sie biorę za pranie bo wszędzie walają się siaty z ciuchami. :p

reklama
Hello w ten zimny dzień :)
Ja dzisiaj po wizycie u diabetologa i cukry mam idealne. Taka to niby cukrzyca. :D Za trzy tygodnie następna wizyta. Jutro wizyta u ginekologa i tej już wyczekuje jak nigdy bo wczoraj jakoś gorzej się czułam i malutki był jakiś niespokojny.
Teraz będę wracać do domu i w końcu sie biorę za pranie bo wszędzie walają się siaty z ciuchami. :p
No jak to zimny ? :)
Teraz jest ładnie.
U ciebie nie ? :p
Hej my po wizycie Lili ma się dobrze ja w sumie też chociaż dalej muszę leżakować, mała waży około 1500.
Duza dziewczynka ;)

Hej my po wizycie Lili ma się dobrze ja w sumie też chociaż dalej muszę leżakować, mała waży około 1500.
Hej Iwonka super wieści, juz blizej niż dalej, leż jak najwiecej.A w którym tyg jestes aktualnie?
Lili piękne imie.W Świeta w pn wielkanocny bylo 5 Chrztów Św.Byla m.in.też Liliana.Bylo w sumie 4 dziewczynki i jeden chlopczyk.I tak byla :Lila, Pola, Lidia i Zuzia.Wszystkie mi sie podobaja.Chłopca ochrzcili Franio.Ja juz mam Franciszka, a tego w brzuchu- ciagle niezdecydowane :/

Hej Iwonka super wieści, juz blizej niż dalej, leż jak najwiecej.A w którym tyg jestes aktualnie?
Lili piękne imie.W Świeta w pn wielkanocny bylo 5 Chrztów Św.Byla m.in.też Liliana.Bylo w sumie 4 dziewczynki i jeden chlopczyk.I tak byla :Lila, Pola, Lidia i Zuzia.Wszystkie mi sie podobaja.Chłopca ochrzcili Franio.Ja juz mam Franciszka, a tego w brzuchu- ciagle niezdecydowane :/
Dzisiaj jest 30+5, a my dla chłopca mieliśmy Piotr.

To bardzo podobnie do mnie, ja mam 31+2 i tez lekko ponad 1,5 kg.Waga jest w normie, choć czasami martwie sie moglby wiecej wazyc, choc tak do 50 centyla.Ale jeszcze prawie 2 miechy to moze nadrobi :yes: Piotruś ładnie, taka klasyka.
Mój według usg miał w 29+3 1605g. Ale wiecie jak to jest ze sprzętem i tymi pomiarami. Ważne żeby maluchy mieściły się w normach. Dzieci rodzą się mniejsze i większe nie ma się czym martwić :)

reklama
Do góry