reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Witajcie :) ja już melduję się z domku. Za mną super weekend. Teraz pora wracać do codzienności. Spróbuję Was nadrobić zaraz :) Miłej niedzieli [emoji8] u Was też tak zimno i deszczowo?

reklama
Hej, dziewczyny :)
Witam się z Wami już z drogi na majówkę. Pogoda nie rozpieszcza, ale jestem dobrej myśli. :D Wczoraj narobiłyście mi takiego smaka, pisząc o jedzeniu że wylądowałam na zlocie food trucków:-D bo zadzwoniła do mnie siostra i mnie wyciągnęła z domu. Teraz w trasie nadrabiam zaległości, czyli czytam forum i składam kolejne zamówienia dla dzidziusia - m.in. karuzelkę od Muzpony (tatuś wybrał rakiety dla synka:D).
@Si.Kat oglądałam te karuzelki, które Ty zamawiałaś - przepiękne. :)

Hej, dziewczyny :)
Witam się z Wami już z drogi na majówkę. Pogoda nie rozpieszcza, ale jestem dobrej myśli. :D Wczoraj narobiłyście mi takiego smaka, pisząc o jedzeniu że wylądowałam na zlocie food trucków:-D bo zadzwoniła do mnie siostra i mnie wyciągnęła z domu. Teraz w trasie nadrabiam zaległości, czyli czytam forum i składam kolejne zamówienia dla dzidziusia - m.in. karuzelkę od Muzpony (tatuś wybrał rakiety dla synka:D).
@Si.Kat oglądałam te karuzelki, które Ty zamawiałaś - przepiękne. :)
My mimo deszczu dzis wybraliśmy sie na food Trucki :)
Udanego wyjazdu.

reklama
Udanej majówki dziewczyny! Oby pogoda się poprawiła, bo narazie barowo :/ Ja dzisiaj z książka cały dzień :)
Jutro wizytuje, niestety nie u swojego lekarza bo ma urlop, także trzymajcie kciuki, bo ponoć pani doktor mało przyjemna :/

miłego wieczorku:)

Do góry