reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

@Si.Kat Na jakiej stronie zamawiałaś smoczek z zawieszką? Prześliczny, bardzo mi się podoba, też taki kupię :)
Zawieszka ze strony o nazwie nupelek Można ich znaleźć na fb i insta. A smoczki z bibsa chyba wszędzie są dostępne :)

Ja w poniedziałek wizyta, wtedy się dowiem jak młoda ułożona

Dziewczyny ja się wzięłam za robienie placków ziemniaczanych... i już żałuje, ale moja łapczywość na jedzenie wygrywa, mój narzeczony mia trzeć ziemniaki, to pojechał do paczkomatu po paczkę ( kosz na brudne pieluchy zapewne) i do teraz go nie ma :D Zawsze sobie utrudnie zycie :D

reklama
Zawieszka ze strony o nazwie nupelek Można ich znaleźć na fb i insta. A smoczki z bibsa chyba wszędzie są dostępne :)

Dziewczyny ja się wzięłam za robienie placków ziemniaczanych... i już żałuje, ale moja łapczywość na jedzenie wygrywa, mój narzeczony mia trzeć ziemniaki, to pojechał do paczkomatu po paczkę ( kosz na brudne pieluchy zapewne) i do teraz go nie ma :D Zawsze sobie utrudnie zycie :D
Zjadłabym [emoji3] jak robie tylko dla siebie na zachciankę to z trzech sztuk ziemniaków [emoji14] bo wiecej mi się nie chcę trzeć [emoji2]

Moze jutro zrobię :)

Ja na III badania prenatalne wybieram się w okolicach 20 maja, zapewne 30-31 Tc. Wszystko zależy od wolnego terminu.

Tak, żyjemy w takich czasach, ze nic tylko kupować, jest tyle pięknych rzeczy dla maleństw, no ale nie oszukujmy się ze niektóre ceny są lekko przesadzone :)

Któraś pytała o wanienkę, ja robiłam wywiad wśród koleżanek i znajomych, 90% poleca najprostsze wanienki ze stelażem, polecały aby kupować te większe wanny :) Tak tez zrobiłam, koszt takiego zestawu to ok 100 zł. Ja dzisiaj dokończyłam zakupy wyprawki aptecznej. Zamówiłam jeszcze karuzele do łóżeczka od nanuko_mobiles (można prace obejrzeć na insta). Zostały tylko rzeczy do wystroju pokoiku typu baldachim, zasłony (ale to nic koniecznego tak naprawdę, a tylko moje widzi misie)
Si.Kat a gdzie zamowilas ta karuzele nanuko_mobiles, u producenta?Obejrzalam sobie je i taka z samolocikami mi sie spodobala.

Ja mam szatkownice w maszynce do mięsa i jak robię większą ilość to maszynowo :)

reklama
Mój Młody ułożony glowkowo. Zazwyczaj na tym etapie dzieciaki mi się tak odwracały i już zostawały do końca głową w dół. Czasem wepchnie gdzieś nogi tak,że ciężko mi się leży na bokach, bo mnie gniecie, ale generalnie na razie jeszcze nie jest taki dyskomfort jak na końcu ciąży:)

Do góry