reklama
Iwona 1986 trzymaj sie tam dzielnie i pisz do nas.Jak sie masz itd, pozdrowieniaHej my po wizycie... Mała rośnie i ma się dobrze, imię jakie dla niej wybraliśmy to Liliana... Ze względu na szyjkę 20 mm, dostałam luteina 3x2 tab i jutro mam wstawić się na oddział
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Mam co 4 tygodnie. A mam cukrzycę i nawet to niczego nie zmieniło. Obecnie u mnie 27+3. Może zwiększy czestotliwosc, jak uslyszy że jestem na insulinie...Dziewczyny a jak często macie wizyty kontrolne właśnie na etapie mniej więcej od 26 tygodnia? Mój lekarz nie zwiększył częstotliwości, i dalej co 4 tygodnie się widzimy...
Iwona 1986
Zaangażowana w BB
Kroplówkę 24 godziną zaczęłam o 9 i od tej pory jestem na sznurku bo kroplówka jest dozowana elektroniczne (jestem podłączona do kontaktu), organizm po niej cały się trzesie, jakbym miała delirium na każde wyjście do łazienki muszę dzwonić po siostrzyczkę żeby mnie odłączyła, są bardzo miłe, jedna na nocną zmianę przyszła i mówi że basen mi przyniesie na noc żebym nie dzwoniła a druga na to naszła i mówi że nie ma takiej opcji i będzie przychodzić tyle razy ile zadzwonię.Iwona 1986 trzymaj sie tam dzielnie i pisz do nas.Jak sie masz itd, pozdrowienia
We wtorek było 20 mm dzisiaj będzie usg i decyzja jak się wyciąga to czekamy jak chowa to szew...Co 4-5 tygodni. I tak chyba do 30tc będzie.
Iwona kciuki! Szew? Czyli już bardzo mało tej szyjki zostało?
Iwona 1986
Zaangażowana w BB
Ja swojemu dziękuję że od początku mam co 2 tygodnie, gdyby nie to to nie wiem co by dzisiaj było skoro skurczy w ogóle nie czuje.Dziewczyny a jak często macie wizyty kontrolne właśnie na etapie mniej więcej od 26 tygodnia? Mój lekarz nie zwiększył częstotliwości, i dalej co 4 tygodnie się widzimy...
Ale piguła... Dobrze, że trafiła Ci się rozsądniejsza. Trzymam kciuki żeby skurcze przeszły a szyjka się wydłużyła, powodzenia !Kroplówkę 24 godziną zaczęłam o 9 i od tej pory jestem na sznurku bo kroplówka jest dozowana elektroniczne (jestem podłączona do kontaktu), organizm po niej cały się trzesie, jakbym miała delirium na każde wyjście do łazienki muszę dzwonić po siostrzyczkę żeby mnie odłączyła, są bardzo miłe, jedna na nocną zmianę przyszła i mówi że basen mi przyniesie na noc żebym nie dzwoniła a druga na to naszła i mówi że nie ma takiej opcji i będzie przychodzić tyle razy ile zadzwonię.
We wtorek było 20 mm dzisiaj będzie usg i decyzja jak się wyciąga to czekamy jak chowa to szew...
W pierwszej ciąży trafiłam do szpitala ok 37 tc. Ordynator już prawie chciał robić cc, bo i tak miałam planowane, ale mój gin powiedział, że robimy wszystko żeby jeszcze nie kończyć ciąży. I potem już zgodnie z planem w 39 tc miałam cc. Każdy dzień i tydzień się liczy, obyście mieli jeszcze dużo czasu w dwupaku [emoji846]
Myslniczek
Fanka BB :)
Dobrze ze takie fajnime ci sie trafiłyKroplówkę 24 godziną zaczęłam o 9 i od tej pory jestem na sznurku bo kroplówka jest dozowana elektroniczne (jestem podłączona do kontaktu), organizm po niej cały się trzesie, jakbym miała delirium na każde wyjście do łazienki muszę dzwonić po siostrzyczkę żeby mnie odłączyła, są bardzo miłe, jedna na nocną zmianę przyszła i mówi że basen mi przyniesie na noc żebym nie dzwoniła a druga na to naszła i mówi że nie ma takiej opcji i będzie przychodzić tyle razy ile zadzwonię.
We wtorek było 20 mm dzisiaj będzie usg i decyzja jak się wyciąga to czekamy jak chowa to szew...
Bądź dzielna.
Trzymajcie sie jak najdłużej razem trzymam za was kciuki :*
Iwona 1986
Zaangażowana w BB
Doktorek powiedział że postara się zachować ją w brzuchu jeszcze conajmniej 10 tyg ale jak się nie da to zrobi wszystko aby było dobrze.Ale piguła... Dobrze, że trafiła Ci się rozsądniejsza. Trzymam kciuki żeby skurcze przeszły a szyjka się wydłużyła, powodzenia !
W pierwszej ciąży trafiłam do szpitala ok 37 tc. Ordynator już prawie chciał robić cc, bo i tak miałam planowane, ale mój gin powiedział, że robimy wszystko żeby jeszcze nie kończyć ciąży. I potem już zgodnie z planem w 39 tc miałam cc. Każdy dzień i tydzień się liczy, obyście mieli jeszcze dużo czasu w dwupaku [emoji846]
reklama