slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Dasz radę Trzymam kciukiDzieki :* cala sie juz trzese. A gdzie tam 15
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dasz radę Trzymam kciukiDzieki :* cala sie juz trzese. A gdzie tam 15
Chyba wyjscia nie mam.Dasz radę Trzymam kciuki
Lepiej niech nie próbuje się usamodzielniac narazie [emoji23]Chyba wyjscia nie mam.
Natan jeszcze sam nie pojdzie. [emoji14]
Racja [emoji14]Lepiej niech nie próbuje się usamodzielniac narazie [emoji23]
Właśnie się zastanawiałam wczoraj, czy ja mu dam w ogóle dziecko potrzymać [emoji23][emoji23]Racja [emoji14]
Troche czasu jeszcze ma [emoji14]
Damy rade jeszcze sie ponosić te 3 miesiące a potem tatuś niech nosi [emoji14]
Mój na pewno bedzie sie bał bo takiego malucha jeszcze nie trzymał [emoji14] wiec myślę ze i tak ja bede nosic [emoji14]Właśnie się zastanawiałam wczoraj, czy ja mu dam w ogóle dziecko potrzymać [emoji23][emoji23]
Mój mąż ma duże spracowane dłonie bo prowadzimy gospodarstwo rolne i dodatkowo pracuje w lesie któregoś dnia się śmiał że małej w ogóle nie będzie brał na ręce bo nie będzie jej czuł.Mój na pewno bedzie sie bał bo takiego malucha jeszcze nie trzymał [emoji14] wiec myślę ze i tak ja bede nosic [emoji14]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]My mamy już dwoje dzieci a ja i tak mam obawy haha [emoji23]