u mnie w jednej aplikacji jest 28 lipca, w drugiej 29, a ja sama urodziłam się 30 ale w swoje urodziny jakoś nie chciałabym rodzić. Fajnie by było urodzić przynajmniej dzień wcześniej i na urodziny już się cieszyćA mi na jednej aplikacji wyszło 117 dni na drugiej 115 i bądź tu człowieku mądry
reklama
I mi wyszło 116 Coś czuje, ze cały lipiec będę siedziała na szpilkachPolicz sobie 24 dni do konca kwietnia plus 31 dni maja plus 30 dni czerwca to jest 85 dni i dodaj do tego ile dni w lipcu, na którego masz termin i będziesz lepsza od aplikacji
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
To po prostu potwierdzenie, że racja jest zawsze po środku [emoji23]I mi wyszło 116 Coś czuje, ze cały lipiec będę siedziała na szpilkach [emoji3577]
Myslniczek
Haha to samo pomyślałam wyśrodkowane [emoji14]
To po prostu potwierdzenie, że racja jest zawsze po środku [emoji23]
Hehe, no może faktycznie coś w tym jest. Ale mam dzisiaj dzień głoda, a jak u Was??
@Myslniczek czy ty zapisałaś się do jakiejś szkoły rodzenia i czy w ogóle masz taki zamiar??
@Myslniczek czy ty zapisałaś się do jakiejś szkoły rodzenia i czy w ogóle masz taki zamiar??
slodkatrojeczka
Ja trzymam dietę ale dzisiaj to mam dzień zgagi [emoji33]Hehe, no może faktycznie coś w tym jest. Ale mam dzisiaj dzień głoda, a jak u Was??
Myslniczek
Zapisalam sie 17.04 zacYnamHehe, no może faktycznie coś w tym jest. Ale mam dzisiaj dzień głoda, a jak u Was??
Zapisalam sie 17.04 zacYnam
Płatna czy nie?? Bo ja znalazłam dziewczynę położna, która otrzymała dofinansowanie i przeprowadza bezpłatne zajęcia właśnie w Zabrzu I akurat kurs zaczyna się właśnie 17.04
reklama
Ja trzymam dietę ale dzisiaj to mam dzień zgagi [emoji33]
Ja chyba od poniedziałku tez zacznę bardziej uważać na to co jem...