reklama
Ennis92
Fanka BB :)
Dziecko ponoć się przyzwyczaja do odgłosów które słyszy w brzuchu i potem mu nie przeszkadzają bo są mu znane. Ile w tym prawdy nie wiem ale mam nadzieję że chodź trochęDziewczyny a waracając do tematu psów. Jak wasze maleństwa reagowały na szczekanie psa? płakały ? nie mogły spać? czy było ok?
wszystkozajete
Moderatorka
Mam ciepło w domu, latem to upalnie wręcz, więc albo bez niczego albo pod pieluchą/otulaczem, ale bez spowijania (no chyba, że zażąda )
Myslniczek
My w tym mieszkaniu mamy bardzo ciepło wiec tez mysle ze na przykryciu otulaczem sie skonczy.
A mi na jednej aplikacji wyszło 117 dni na drugiej 115 i bądź tu człowieku mądryja 114 dni, ale nawet nie myśle o tym, że mogę urodzić w sierpniu stawiam na lipiec i mam nadzieje, że Synuś nie przeciągnie mojego oczekiwania
slodkatrojeczka
Policz sobie 24 dni do konca kwietnia plus 31 dni maja plus 30 dni czerwca to jest 85 dni i dodaj do tego ile dni w lipcu, na którego masz termin i będziesz lepsza od aplikacjiA mi na jednej aplikacji wyszło 117 dni na drugiej 115 i bądź tu człowieku mądry
reklama
Myslniczek
Ja dzis liczyłam w kalendarzu zeby sprawdzic czy aplikacja mowi dobrze ;pPolicz sobie 24 dni do konca kwietnia plus 31 dni maja plus 30 dni czerwca to jest 85 dni i dodaj do tego ile dni w lipcu, na którego masz termin i będziesz lepsza od aplikacji