Myslniczek
Fanka BB :)
A my jutro studniówka [emoji14]
Mowie D. Zeby szykował imprezę [emoji14]
Mowie D. Zeby szykował imprezę [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahah mi sie juz pocą cycki [emoji14] co bedzie potem [emoji14] wczoeaj stwierdziłam ze mam je takie duze ze to napewno przez to ciezko mi oddychac ;pJa rodziłam 21 lipca 2011. To było mega upalne lato, pociły mi się cycki i wiecznie miałam mokrą bluzkę między cyckami a brzuchem. Dla pocieszenia - nie puchłam. Ale jezdzilam snierdzacym autobusem na ktg co drugi dzień. A ludzie skloceni z mydłem byli na porządku dziennym.
A w ten dzien akurat wielka burza, chyba mały czekał na zmianę pogody [emoji23] Słodycze słodyczami, nawet bułki pszennej zjeść nie mogę [emoji23] ale trudno, może ni to na zdrowie wyjdzie [emoji6]
Ja też mam wielkie [emoji23] ale ciezko mi oddychac tylko jak brzuch się zepnie Nie jest tak zle, wydaje mi się, że w poprzednich ciazach było mi ciężej. No ale nie chwalmy dnia...Hahah mi sie juz pocą cycki [emoji14] co bedzie potem [emoji14] wczoeaj stwierdziłam ze mam je takie duze ze to napewno przez to ciezko mi oddychac ;p
Hahah no właśnie nie mów hop ;pJa też mam wielkie [emoji23] ale ciezko mi oddychac tylko jak brzuch się zepnie Nie jest tak zle, wydaje mi się, że w poprzednich ciazach było mi ciężej. No ale nie chwalmy dnia...
Zależy jaką masz temperaturę tam, gdzie stanie łóżeczko. Ja kupuję lekki śpiworek, u nas u gory jest ok.20 stopni. Na rożek za ciepło, myślałam jeszcze nad otulaczem ale za czasow mojej poprzedniej ciąży albo ich nie bylo albo po prostu nie były takie popularne, więc jestem zielona w temacie. Spiworek już mam ale za gruby na lato. Rożek moze też kupię, muszę dopytać, bo u nas chyba w szpitalu wymagają.Dziewczyny! A co polecacie do spania w pierwszych miesiącach życia malucha, aby dobrze mu się spało i było bezpieczne? Śpiworek, rożek czy otulacz? Rezygnuję raczej z kocyka lub kolderki...
W temacie jestem zielona, spodziewam się pierwszego dziecka, wiem jedynie to, co wyczytam w necie A wiadomo, chciałabym jak najlepiej
ja 114 dni, ale nawet nie myśle o tym, że mogę urodzić w sierpniu stawiam na lipiec i mam nadzieje, że Synuś nie przeciągnie mojego oczekiwaniaA ja mam 117 dni! I zastanawiam się czy będę lipcowa mama czy jednak sierpniowa Sam środek wakacji :/ Jestem pewna, ze w tym roku będą upały stulecia, znając moje szczęście, będę ciężka, obalała, spuchnięta i do tego żar z nieba
Współczuje dziewczynie, która nie może jeść słodyczy! Ja codziennie muszę coś słodkiego wciągnąć, moja mała jak tatuś kocha słodycze pod każda postacią Nie wiem jak ja te kg później zrzucę
Spokojnego dnia dziewuszki
My napewno kocyk dzianinowy.Dziewczyny! A co polecacie do spania w pierwszych miesiącach życia malucha, aby dobrze mu się spało i było bezpieczne? Śpiworek, rożek czy otulacz? Rezygnuję raczej z kocyka lub kolderki...
W temacie jestem zielona, spodziewam się pierwszego dziecka, wiem jedynie to, co wyczytam w necie A wiadomo, chciałabym jak najlepiej