Robił to przy mnie potwierdzał dane pracodawcy i powiedział ze poszlo.. Kurde teraz sama sie martwie.
Nie martw sie, na pewno sie wszystko wyjaśni. Zadzwoń jutro do swojej przychodni/kliniki i poinformuj o problemie. Moze to sprawdzą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robił to przy mnie potwierdzał dane pracodawcy i powiedział ze poszlo.. Kurde teraz sama sie martwie.
Hmmm no wlasnie niewiem mój lekarz tan jest tylko raz w tygodniu.. ANie martw sie, na pewno sie wszystko wyjaśni. Zadzwoń jutro do swojej przychodni/kliniki i poinformuj o problemie. Moze to sprawdzą.
Nie mam tan konta. Dane musze potwierdzić w jednostce zus. Ale dziękuję.A logowałas się na pue-zus Link do: PORTAL ZUSNPI - LOGOWANIE I REJESTRACJA tam mozesz sobie sprawdzić wszystkie swoje l4 i składki MOżna to zrobić przez internetowe konto bankowe Z tego miejsca wiem też jaki mam kod na l4 itp.
Jeżeli logujesz się przez bank to nie musisz potwierdzac danych w ZUSNie mam tan konta. Dane musze potwierdzić w jednostce zus. Ale dziękuję.
Dopiero jak zarejestrowałam sie na stronie zobaczylam ze mogłam przez bank wiec teraz już za późno.Jeżeli logujesz się przez bank to nie musisz potwierdzac danych w ZUS
A no chyba że takDopiero jak zarejestrowałam sie na stronie zobaczylam ze mogłam przez bank wiec teraz już za późno.
Trzymam kciuki ;*Dzień dobry Dziewczyny [emoji8]
Pamiętam że dużo z nas dzisiaj wizytuje więc trzymam mocno kciuki [emoji1696] i proszę o to samo bo o 11 mam połówkowe i już mnie stres dopadł..