reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Tak, dokładnie. Tyle, ze będę miała cięcie prawdopodobnie 1 lipca co w sumie nie wpływa na wiek ciąży przecież, ale na psychikę tak ;)
A ja cukrzycę, więc mogą rozwiązać szybciej :) chciałabym 1lipca, bo mąż ma urodziny :) Ewentualnie dzień wcześniej w moje ;) Zawsze mazz ten plus, że wiesz kiedy urodzisz. Nie czekasz na trzęsienie ziemi ;)

A ja cukrzycę, więc mogą rozwiązać szybciej :) chciałabym 1lipca, bo mąż ma urodziny :) Ewentualnie dzień wcześniej w moje ;) Zawsze mazz ten plus, że wiesz kiedy urodzisz. Nie czekasz na trzęsienie ziemi ;)

W moim przypadku ma to dodatkowy plus. Gdyby nie cc to mogłabym zapomnieć ze będę rodzic z G. On ze swoją pracą trafiłby pewnie do szpitala juz po wszystkim a ja musiałabym się sama ogarnąć, sama dowieźć bo przecież o taxi to mogę tu zapomnieć, znaleźć miejsce do parkowania itd [emoji23] zobaczymy jak będzie przebiegać dalej ciąża, jak Ok to niech tną w 39 tygodniu, Ale jeśli coś będzie wskazywało na to, ze moze zacząć się wcześniej- ubłagam lekarza żeby cięli w 38. Nie moze dojść do akcji, bo ciśnienie w oczach mi je rozpieprzy. Szczególnie prawe oko mam zagrożone i jest z nim kiepsko.

W moim przypadku ma to dodatkowy plus. Gdyby nie cc to mogłabym zapomnieć ze będę rodzic z G. On ze swoją pracą trafiłby pewnie do szpitala juz po wszystkim a ja musiałabym się sama ogarnąć, sama dowieźć bo przecież o taxi to mogę tu zapomnieć, znaleźć miejsce do parkowania itd [emoji23] zobaczymy jak będzie przebiegać dalej ciąża, jak Ok to niech tną w 39 tygodniu, Ale jeśli coś będzie wskazywało na to, ze moze zacząć się wcześniej- ubłagam lekarza żeby cięli w 38. Nie moze dojść do akcji, bo ciśnienie w oczach mi je rozpieprzy. Szczególnie prawe oko mam zagrożone i jest z nim kiepsko.
Wiesz zanim się rozkręci to już możesz jechać jak coś ;) Ja zamierzam czekać do ostatniej chwili. Mój mąż zaplanował urlop od początku lipca. Ale u mnie bez szans na cc. I chyba nawet bym nie chciała. No ale zobaczymy jak dalej będzie z moimi cukrami. Póki co boję się, że ja zginę na tej glukozie. Już kij z tym rzyganiem ale ja się źle czuję po bułce z szynką...

reklama
Do góry