reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

@Madeleine86 - ja też Cię pamiętam i bardzo się cieszę z Twojej ciąży. Dawaj nam tu znać jak się czujesz i jak ciąża przebiega. Jak poznasz płeć to pochwal się synkiem lub córeczką. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze do samego końca.
Dziękuję Kochana Tobie również ❤️ Również trzymam kciuki za Ciebie i twoje maleństwo niech zdrowo się rozwija :)
Będę oczywiście się odzywać będę do Was częściej wpadać bo jakoś trudno mi jest z Wami się rozstawać... Czytuje Was jak tylko mogę ❤️

reklama
Witajcie Kobietki:)
Grsatuluje wizyt z usg i zdrowych maluszków :) Mam nadzieję że U Was wszystko w porządku żadnych chorób i pierwsze trudniejsze miesiace(te z objawami ciążowym za Wami;))
Czas szybko le i już Ci niektóre są w 20 tygodniu czyli na pół metku ❤️
Pozdrawiam serdecznie i będę częściej do Was zaglądać mam nadzieję że mnie przyjmiecie:wink:

Witajcie Kobietki:)
Grsatuluje wizyt z usg i zdrowych maluszków :) Mam nadzieję że U Was wszystko w porządku żadnych chorób i pierwsze trudniejsze miesiace(te z objawami ciążowym za Wami;))
Czas szybko le i już Ci niektóre są w 20 tygodniu czyli na pół metku [emoji173]️
Pozdrawiam serdecznie i będę częściej do Was zaglądać mam nadzieję że mnie przyjmiecie:wink:

Ja to juz prawie nie pamietam o 3 miesiącach mdłości, wymiotów, bólu piersi i głowy ;) wszystko przeszło do połowy 4 miesiąca a jeszcze dwa tyg i będzie juz 6... czas leci choć niby tak się wlecze od wizyty do wizyty....
a jak Twoje samopoczucie ? Jakie objawy? Serduszko juz jest? Kiedy usg?

@Wyjątkowa Marta o proszę już będzie 6 miesiąc?? :szok: wow super! :) ja jak narazie bolesnosc piersi i senność oraz pobolewanie w podbrzuszu. Wstręt do np. Omletow jajecznica ogólnie do jajek :D ja mam na 6 marca wizytę ale pewnie w następnym tygodniu pójdę bo muszę się dowiedzieć czy wszystko jest ok i dopiero w tedy będę się mogła cieszyć tak na 100%❤️

@Wyjątkowa Marta o proszę już będzie 6 miesiąc?? :szok: wow super! :) ja jak narazie bolesnosc piersi i senność oraz pobolewanie w podbrzuszu. Wstręt do np. Omletow jajecznica ogólnie do jajek :D ja mam na 6 marca wizytę ale pewnie w następnym tygodniu pójdę bo muszę się dowiedzieć czy wszystko jest ok i dopiero w tedy będę się mogła cieszyć tak na 100%[emoji3590]
Trzymam kciuki za wizytę :) u mnie we wtorek już 24tydzien, kiedy to zleciało

@Wyjątkowa Marta o proszę już będzie 6 miesiąc?? :szok: wow super! :) ja jak narazie bolesnosc piersi i senność oraz pobolewanie w podbrzuszu. Wstręt do np. Omletow jajecznica ogólnie do jajek :D ja mam na 6 marca wizytę ale pewnie w następnym tygodniu pójdę bo muszę się dowiedzieć czy wszystko jest ok i dopiero w tedy będę się mogła cieszyć tak na 100%[emoji3590]
Kurcze nie mam czasu tu zaglądać a tu takie wieści... Gratulacje! Na kiedy masz termin? Bo wiesz za dużo postów, żeby teraz szukać :)

@Ennis92 Dziękuję mooooocno trzymaj kciuki❤️ to już 24??!!!! O mamuniu no to zeczywiscie już masz bliżej niż dalej do porodu :) Trzymam kciuki również za Ciebie i Twoje maleństwo ❤️

@Wyjątkowa Marta o proszę już będzie 6 miesiąc?? :szok: wow super! :) ja jak narazie bolesnosc piersi i senność oraz pobolewanie w podbrzuszu. Wstręt do np. Omletow jajecznica ogólnie do jajek :D ja mam na 6 marca wizytę ale pewnie w następnym tygodniu pójdę bo muszę się dowiedzieć czy wszystko jest ok i dopiero w tedy będę się mogła cieszyć tak na 100%[emoji173]️

Koniecznie daj znać [emoji4] ja wstręt do jajek miałam w pierwszej ciąży. Jajka zjadłam dopiero po porodzie [emoji55][emoji23]

reklama
dziewczyny czas leci bardzo szybko. Trudno uwierzyć że 6sty miesiąc tuż tuż. Ale III trym boję się najbardziej. Jak już zacznę przypominać monstrum i ledwo chodzić a tu trzeba będzie iść do przedszkola i na zakupy.

Do góry