netka.
Fanka BB :)
Dziękuję.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To będziesz pierwsza ja dopiero 17:4010:30
Ja mam pakiet w LuxMedzie i to traktuje dodatkowo - mam za free to skorzystam. A wszystkie duże usg robię i tak u zaufanego lekarza z certyfikatem na lepszym sprzęcie niż w LM mają.
Kochana ja mam dopiero na 07.03. Miało być teraz w piątek ale tak mi popieprzyli i dwa tyg później [emoji53] a termin 12.07Kurcze, połowa dziewczyn już po USG połówkowym, a u mnie pewnie dopiero za 2-3 tygodnie, bo mam termin na koniec lipca
Nie przejmuj sie ja też mam termin na 25 lipca a na badanie pani doktor kazała mi się zapisać w połowie marca powoli ale do celu ! :-)Kurcze, połowa dziewczyn już po USG połówkowym, a u mnie pewnie dopiero za 2-3 tygodnie, bo mam termin na koniec lipca
TakWitam. Czy w ciazy mozna brac znieczulenie u dentysty?
Ja jestem z terminem na 31.07 usg połówkowe mam dopiero 21 marca więc nie całe 5 tygodniKurcze, połowa dziewczyn już po USG połówkowym, a u mnie pewnie dopiero za 2-3 tygodnie, bo mam termin na koniec lipca
Witajcześć jestem Renia, termin na 28 czerwca, ale mam się "nie nastawiać"
Ja mam dziś lenia. Nie chce mi się nic ale pewnie standardowo wieczorem się wezmę za ogarnięcie jak już nie będę mogła na bałagan patrzec[emoji12] i więzadła coraz bardziej bolą, ale to np po dłuższym spacerzeJak tam dziś samopoczucie?
Mi coraz bardziej brzuch ciąży a to dopiero początek. Ach mięśnie juz nie te...
Ja jeszcze walcze z przeziębieniem, goraczka mniejsza, kaszel zmienił sie na mokry. Doszedł katar także bez rewelacji. Ale żyje [emoji3]Jak tam dziś samopoczucie?
Mi coraz bardziej brzuch ciąży a to dopiero początek. Ach mięśnie juz nie te...
Ah ta dzisiejsza młodzież. My chyba takie w tym wieku nie byłyśmy. W ogole jak patrzę teraz nastolatki to brak słów. 16 lat a wygląda na starszą ode mnie [emoji23]Ja po praktykach mam zjechana cierpliwość. Kuźwa dzieciarnia 18-20 lat a pyskowki i wręczone pretensje. Zero szacunku.