reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja będę miała połówkowe 20+0. Lekarka mi dała do wyboru dwa tygodnie, wzięłam termin w tym pierwszym. Dla pewności. Jak by coś nie tak wyszło (choroba, nieplanowany wyjazd itd.). Najwyżej pójdę drugi raz, jak się nie uda.

To będziesz pierwsza ja dopiero 17:40Kochana ja mam dopiero na 07.03. Miało być teraz w piątek ale tak mi popieprzyli i dwa tyg później [emoji53] a termin 12.07
Ja mam połówkowe 12.03, a termin na 23.07, to będzie równo 21+0 :) Kochane a czujecie już jakieś ruchy? Wczoraj zaczął się 19 tydzień i póki co nic a nic :(

Ja mam połówkowe 12.03, a termin na 23.07, to będzie równo 21+0 :) Kochane a czujecie już jakieś ruchy? Wczoraj zaczął się 19 tydzień i póki co nic a nic :(

Ja jeszcze nic nie czuje. Chociaż może tak, ale to raczej praca jelit. Nadal czekam na pierwsze motylki. ;)

Ja mam połówkowe 12.03, a termin na 23.07, to będzie równo 21+0 [emoji4] Kochane a czujecie już jakieś ruchy? Wczoraj zaczął się 19 tydzień i póki co nic a nic :(

Ja czuje ruchy juz od ponad miesiąca ale u mnie druga ciąża i na dodatek 21+2. Spokojnie jeszcze się wszystkie doczekacie ruchów. A potem się zacznie marudzenie dlaczego on/ona mnie tak kopie[emoji6]

Ostatnia edycja:
Ja też jeszcze nic nie czuję, u mnie 18 tydzień i pierwsza ciąża. Czasem jakieś puknięcia, ale to raczej jelita :-)

Jeszcze wcześnie zwłaszcza że to pierwsza ciąża. Ja czułam coś jakoś w połowie 18tyg. Teraz 23 I już są kopniaki chociaż czasem to odczucie jest jak pękające bąbelki w brzuchu zależy jak się. Ulozy

reklama
U mnie 18tydz i też raczej czuje jelita [emoji16] pierwsza ciąża więc nie shizuje, mam jeszcze troche czasu [emoji14]
Moja znajoma mi powiedziała że poczuła ruchy w 14tyg [emoji16] jej pierwsza ciąża. Nie chciałam sie spierac z nią[emoji14] moze taki przypadek wczesny [emoji16]

Do góry