reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja jeszcze walcze z przeziębieniem, goraczka mniejsza, kaszel zmienił sie na mokry. Doszedł katar także bez rewelacji. Ale żyje [emoji3]
U mni brzuch nie ciąży, no chyba że wieczorem po obżarstwie [emoji3]Ah ta dzisiejsza młodzież. My chyba takie w tym wieku nie byłyśmy. W ogole jak patrzę teraz nastolatki to brak słów. 16 lat a wygląda na starszą ode mnie [emoji23]
Pracując w sklepie poprosiłam o dowód to grymas niezadowolenia na twarzy, patrze a klientka chwilę temu osiągnęła pełnoletność [emoji23] dowod odebrany 3dni temu [emoji3]
Ja się cieszę jak mnie o dowód proszą [emoji23][emoji23]

Nie dość że pyskate to jeszcze głupie. Nie wiem jak to się na studia dostało

My dzis dalej odpoczywamy [emoji4]

Ja jestem malutka i wygladam na jakieś 15 lat. I moj D. Sie smieje ze przezemnie do 50 beda go pytać o dowod przez to ze stoje obok [emoji13]

Ja się cieszę jak mnie o dowód proszą [emoji23][emoji23]

Nie dość że pyskate to jeszcze głupie. Nie wiem jak to się na studia dostało
Ja też :D to już chyba taki wiek:p

Pamiętam jak na moich pierwszych studiach, to się wszyscy do wykładowców odnosili uniżenie i z szacunkiem, stosując dużą ilość zwrotów grzecznościowych, a na studiach, które kończyłam w tym roku, to chyba nikt o zwrotach grzecznościowych nie słyszał. To chyba skutek niżu demograficznego i jakiejś zmiany kulturowej...

Jak kupowalam kiedyś papierosy i poprosili o dowód to zapytalalam czy obrączka nie wystarczy to mi Pani powiedziała że w tych czasach to różnie ze ślubami [emoji3]

Ja też :D to już chyba taki wiek:p

Pamiętam jak na moich pierwszych studiach, to się wszyscy do wykładowców odnosili uniżenie i z szacunkiem, stosując dużą ilość zwrotów grzecznościowych, a na studiach, które kończyłam w tym roku, to chyba nikt o zwrotach grzecznościowych nie słyszał. To chyba skutek niżu demograficznego i jakiejś zmiany kulturowej...
Musiałam posprawdzac ich raporty i stali nademna jak kaci to im powiedziałam że jak ***** nie usiada to będą tu do jutra.
Jeszcze mnie gadki wkurzyły że czemu tak długo że czemu teraz jego czy ja się mogę pospieszyc. Myślałam że rzucę w nich tymi raportami.
80% z nich się zachowuje jakby rozum zjedli a jak przychodzi co do czego to nie potrafią nawet instrukcji przeczytać. I jest tylko yyyyy I yyyy jak się spytasz co robi.

Mam kolegę w moim wieku czyli 40latek 2 dorosłych dzieciaków na karku i ostatnio chodzili bo domach jacyś tam domokrażcy i on otworzył a babka do niego jest mamusia albo tatuś bo on tak wygląda jak chłopczyk właśnie

Musiałam posprawdzac ich raporty i stali nademna jak kaci to im powiedziałam że jak ***** nie usiada to będą tu do jutra.
Jeszcze mnie gadki wkurzyły że czemu tak długo że czemu teraz jego czy ja się mogę pospieszyc. Myślałam że rzucę w nich tymi raportami.
80% z nich się zachowuje jakby rozum zjedli a jak przychodzi co do czego to nie potrafią nawet instrukcji przeczytać. I jest tylko yyyyy I yyyy jak się spytasz co robi.
Znak czasów...
Właśnie dlatego nie uczę, chociaż mam ku temu możliwości, nie zdzierżyłabym:growl:

Mam kolegę w moim wieku czyli 40latek 2 dorosłych dzieciaków na karku i ostatnio chodzili bo domach jacyś tam domokrażcy i on otworzył a babka do niego jest mamusia albo tatuś bo on tak wygląda jak chłopczyk właśnie
Hehe, ale czad :D

reklama
Do góry