reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ennis ja też 25 połówkowe, ale dopiero pierwsze :) mam nadzieję, że nie będzie za wcześnie 21+4

Będziemy podziwiać maluszki na początku marca nie mogę się doczekać swojej wizyty i Waszych relacji z wizyt ;)

Mój brzuch jeszcze dwa tygodnie temu też wieczorami bywał większy niż z rana. Teraz jest spory całodobowo :) Za to widzę inne zjawisko: kiedy dziecko w brzuchu siedzi na spojeniu łonowym, dobrze mi się oddycha ale niewygodnie chodzi. Kiedy jest pod piersiami, trudniej mi się oddycha ale dobrze chodzi. Po środku to się dobrze i oddycha i chodzi. No i środek ciężkości się przesunął. Mój romantyczny mąż mnie uraczył komplementem, że kroki stawiam "komicznie". Kochający mężczyzna umie poprawić kobiecie samopoczucie :-p

U mnie jest wieczorem większy, rano już tez ciążowy ale taki skromnie ciążowy:) Wieczorem zależy, ile w danym dniu chodziłam a ile siedziałam. Jak dużo siedzenia to i brzuch ogromny bo wtedy wzdęcia bardziej mnie męczą. A we wtorek czeka mnie podróż autem 1.5 godziny, potem praca na siedząco 5 godzin i potem znowu autem 6 godzin, wiec będzie kamień.

Ja mam wizytę 7 marca.

A 25 lutego ponowne usg polowkowe

Ja 7 marca mam drugie połówkowe. Późno ale tak sobie życzą żeby moc dobrze ocenić serce. W sumie w pierwszej ciąży to przy tych połówkowych miałam takie mini echo serca wiec nie narzekam. Wszystko było super sprawdzone. Pierwsze połówkowe z przed kilku dni było bez zarzutu wiec pozostaje mi cierpliwe czekać.

reklama
Do góry