Myslniczek
Fanka BB :)
Hahahah powaliłaś mnie [emoji13]A ja właśnie śmieję się sama z siebie, bo przez chwilę zastanawiałam się ile lat ma drugi bliźniak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahah powaliłaś mnie [emoji13]A ja właśnie śmieję się sama z siebie, bo przez chwilę zastanawiałam się ile lat ma drugi bliźniak
można się zakręcićA ja właśnie śmieję się sama z siebie, bo przez chwilę zastanawiałam się ile lat ma drugi bliźniak
można się zakręcić
Zgadza się perfectly, a ja na 6.07 o wowJa termin na 07.07
Moje córki maja 17 lat [emoji23]
Czyli tym razem wizytujemy tego samego dnia, ja mam o 12-tej :-) Ooo, to już jest nas 3 :-) Gratuluję[emoji173]
Widzę, że przewijał się temat stażu w związkach, u nas w kwietniu minie 14 lat związku, a w lipcu jeszcze przed terminem porodu 4 rocznica ślubu :-)
Wczoraj pierwszy raz od tych 14 lat mój M miał wolne walentynkowe popołudnie i poszlismy do kina na "pies, który wrócił do domu", i też dostałam kwiatka. Nie lubię tego całego szumu walentynkowego, dla mnie dzień jak każdy inny :-)
Po powrocie z kina, niestety musieliśmy jechać z pieskiem na pilną wizytę, nie wiadomo kiedy urósł mu nadziąślak, boli go i nie bardzo może jeść, nawet pić. Dostał serię zastrzyków przeciwbolowych i w sobotę prawdopodobnie będzie miał zabieg, będą to wycinać. Martwię się bo nie jest już najmłodszy, zabieg w pełnej narkozie, a nie wiem czy mój m urwie się na te 3-4 godziny z pracy... nie wniosę 35 kg psiaka do samochodu i później do domu. Eh... zawsze coś [emoji53]
To dużo wizyt się szykuje. Podzielimy stres na cztery i będzie mniejszy? ale za to ile oglądania później maluszków będzie!4, bo ja tez na 5 marca tylko nie wiem jeszcze, na którą. Muszę zadzwonić i się umówić
I ja na 5 mam więc jest nas 5To dużo wizyt się szykuje. Podzielimy stres na cztery i będzie mniejszy? ale za to ile oglądania później maluszków będzie!
Ja teżTo ja się wyłamałam bo mam 6 [emoji14]