reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Czyli tym razem wizytujemy tego samego dnia, ja mam o 12-tej :-) Ooo, to już jest nas 3 :-) Gratuluję[emoji173]

Widzę, że przewijał się temat stażu w związkach, u nas w kwietniu minie 14 lat związku, a w lipcu jeszcze przed terminem porodu 4 rocznica ślubu :-)

Wczoraj pierwszy raz od tych 14 lat mój M miał wolne walentynkowe popołudnie i poszlismy do kina na "pies, który wrócił do domu", i też dostałam kwiatka. Nie lubię tego całego szumu walentynkowego, dla mnie dzień jak każdy inny :-)

Po powrocie z kina, niestety musieliśmy jechać z pieskiem na pilną wizytę, nie wiadomo kiedy urósł mu nadziąślak, boli go i nie bardzo może jeść, nawet pić. Dostał serię zastrzyków przeciwbolowych i w sobotę prawdopodobnie będzie miał zabieg, będą to wycinać. Martwię się bo nie jest już najmłodszy, zabieg w pełnej narkozie, a nie wiem czy mój m urwie się na te 3-4 godziny z pracy... nie wniosę 35 kg psiaka do samochodu i później do domu. Eh... zawsze coś [emoji53]

4, bo ja tez na 5 marca :) tylko nie wiem jeszcze, na którą. Muszę zadzwonić i się umówić

reklama
Do góry