reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Walentynka dla tatusia :)
IMG_20190214_151239.jpeg

reklama
Hej :)

U nas w czerwcu będzie 12 lat po ślubie a razem 15 lat :o i nawet ten chłop mi się nie znudził jeszcze ;):p

Ja dzisiaj pół dnia spałam, jeszcze w piżamie leżałam jak zadzwonili ze szkoły że syna ząb boli więc szybko się ogarnęłam i pojechałam, zaliczyliśmy dentysta, ząb wyrwany i po bólu ;)

Walentynek jakoś szczególnie nie obchodzimy ja zakupiłam tylko pudełko ptysi i rurek z kremem no i zaraz chińczyka zamawiam bo dopiero do domu weszliśmy takie oto walentynki :)

@D1407 gratulacje,super. Wytrzymasz tyle? JA bym nie dała rady chyba :D

U mnie w grudniu minęło 11 lat. Termin porodu dzień przed 5 rocznicą ślubu :)

Mam nadzieję, że mąż odpuści kupowanie kwiatów, bo nie lubię... Tzn. lubię bukiety, ale szybko robią się brzydkie i trzeba wyrzucać, szkoda mi wtedy. Chyba wolę nie dostawać. Nie ma u nas wielkiej celebracji Walentynek, czasem wyskoczymy do restauracji albo coś w tym stylu. Dziś się nie uda, bo mąż wróci późno i mamy dwulatka na głowie. Za to z Małym idziemy do cukierni i weźmiemy coś dla tatusia na wynos :)

U mnie w grudniu minęło 11 lat. Termin porodu dzień przed 5 rocznicą ślubu :)

Mam nadzieję, że mąż odpuści kupowanie kwiatów, bo nie lubię... Tzn. lubię bukiety, ale szybko robią się brzydkie i trzeba wyrzucać, szkoda mi wtedy. Chyba wolę nie dostawać. Nie ma u nas wielkiej celebracji Walentynek, czasem wyskoczymy do restauracji albo coś w tym stylu. Dziś się nie uda, bo mąż wróci późno i mamy dwulatka na głowie. Za to z Małym idziemy do cukierni i weźmiemy coś dla tatusia na wynos :)

Ale super! Ja sobie i mężowi zrobiłam prezent na drugą rocznicę ślubu. Dokładnie tego tego dnia urodziłam dwóch synów. Nasi dowcipni znajomi jak nam składali życzenia z okazji trzeciej rocznicy ślubu dopytywali przy okazji, czy mają też gratulować trojaczków. Bardzo śmieszne [emoji23].

Dziewczyny! U nas na osiedlu zakwitły dziś na trawnikach przebiśniegi i krokusy! :) :) :)

Nam we wrześniu stuknie 11 lat związku i 3 lata po ślubie więc rocznica z maluszkiem. A oto mój prezent walentynkowy od męża wie co dobre
emoji6.png
Zobacz załącznik 942826
O, takie walentynki to by i mojemu mężowi się spodobały :)

Kobieto, wiesz co mi się dzisiaj śniło? Ze jesteśmy razem w łóżku...
emoji1.png

Ja zawsze w każdym wieku kupuje dla dzieci planszowke. W sklepie Ci doradza. Może sprawdź czy Carcassonne dla dzieci jest już dla 5 latków.

U nas w czerwcu będzie 7 lat razem a w lipcu druga rocznica ślubu. W tym roku obchody bez szampana, albo może z Czech przywiozę bezalkoholowy Bohemian Sekt (jak ktoś ma możliwość zakupu - polecam!!!).

A dzisiaj z okazji Walentynek randka wieczorem na spinningu i potem w domu robimy sushi.
emoji4.png

Widziałam się tez z doula - fajnie posłuchać o porodzie i szpitalach od osoby, która regularnie bywa i ma kontakt z personelem. Podjęłam decyzje, ze będę z nią rodzic a mąż dołączy po.
A polecisz jakieś sprawdzone planszowki dla dzieci >6? Mamy gier pół szafy ale chętnie coś dokupimy :)

Zobacz załącznik 942834

Zgadnijcie co to oznacza !!!
emoji23.png

Oczywiście nie wiem jak teraz wytrzymam 2,5tyg

Moja wymarzona córeczka !!!
Gratulacje! I misiek pod kolor pazurków :)

reklama
Do góry