reklama
Papaulina
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji173] dziś same dobre wieści [emoji4]Dzieki Laski[emoji7]
Naczytalam sie o polowkowym i powiem szczerze ze, bardzo sie balam. Spadl kamien z serca. I ciesze sie bardzo ze chloczyk jednak.
AjahiS
gratulacjeZobacz załącznik 942834
Zgadnijcie co to oznacza !!! [emoji23]
Oczywiście nie wiem jak teraz wytrzymam 2,5tyg
Moja wymarzona córeczka !!!
D1407 gratulacje [emoji7]
Moj Ksieciunio ma sie dobrze, ale nerki troszke za male. Sa w dolnej granicy limitu i mamy narazie sie nie martwic. Za 8 tyg.kolejne usg. A dzisiaj mialam specjaliste i jakiegos doktora seniora. Usg trwalo i trwalo, nawet jajniki mi sprawdzali.
Ciesze sie ze zgodzilam sie na te badania, tak dokladnie z Julka mnie nie badali.
Mlody machal, ziewal i ssal kciuka. A nogi ma dlugie jak przystalo na maratonczyka. W koncu przesiedzial w brzuchu jak bieglam polowke [emoji6]Zobacz załącznik 942884Zobacz załącznik 942885
Super - nogi faktycznie dlugie
wszystkozajete
Moderatorka
Fajnego sprzedawcę na allegro wyczaiłam Hubi World jakby ktoś coś
Tak, polecam. Sporo u niego kupowałam. Przy dużym zamówieniu warto indywidualnie koszt wysyłki ustalić, bo all czasem z kosmosu nalicza.
Ennis92
Będę musiała zobaczyć czy wysyła za granicęTak, polecam. Sporo u niego kupowałam. Przy dużym zamówieniu warto indywidualnie koszt wysyłki ustalić, bo all czasem z kosmosu nalicza.
Przetlumaczylam sobie co mam w karcie i dostalam zawalu. Zle zrozumialam i mam zespol pasm owodniowych. Niby nie zagrazajacy, poczytalam co to jest i nie moge sie uspokoic.
To całkiem poważne rozpoznanie. Lekarz Ci nic nie powiedział??Może to jakaś pomyłka?
Ennis92
I nic nie powiedzieli?Przetlumaczylam sobie co mam w karcie i dostalam zawalu. Zle zrozumialam i mam zespol pasm owodniowych. Niby nie zagrazajacy, poczytalam co to jest i nie moge sie uspokoic.
Janka86
Co dokladnie tam pisze. Pokaz.Przetlumaczylam sobie co mam w karcie i dostalam zawalu. Zle zrozumialam i mam zespol pasm owodniowych. Niby nie zagrazajacy, poczytalam co to jest i nie moge sie uspokoic.
reklama
Martkaaa5
Nie czytaj wujka Google skonsultuj z lekarzem albo położnąPrzetlumaczylam sobie co mam w karcie i dostalam zawalu. Zle zrozumialam i mam zespol pasm owodniowych. Niby nie zagrazajacy, poczytalam co to jest i nie moge sie uspokoic.