reklama
*PaMinka
Wdrożona(y)
Hej
U nas w czerwcu będzie 12 lat po ślubie a razem 15 lat i nawet ten chłop mi się nie znudził jeszcze
Ja dzisiaj pół dnia spałam, jeszcze w piżamie leżałam jak zadzwonili ze szkoły że syna ząb boli więc szybko się ogarnęłam i pojechałam, zaliczyliśmy dentysta, ząb wyrwany i po bólu
Walentynek jakoś szczególnie nie obchodzimy ja zakupiłam tylko pudełko ptysi i rurek z kremem no i zaraz chińczyka zamawiam bo dopiero do domu weszliśmy takie oto walentynki
@D1407 gratulacje,super. Wytrzymasz tyle? JA bym nie dała rady chyba
U nas w czerwcu będzie 12 lat po ślubie a razem 15 lat i nawet ten chłop mi się nie znudził jeszcze
Ja dzisiaj pół dnia spałam, jeszcze w piżamie leżałam jak zadzwonili ze szkoły że syna ząb boli więc szybko się ogarnęłam i pojechałam, zaliczyliśmy dentysta, ząb wyrwany i po bólu
Walentynek jakoś szczególnie nie obchodzimy ja zakupiłam tylko pudełko ptysi i rurek z kremem no i zaraz chińczyka zamawiam bo dopiero do domu weszliśmy takie oto walentynki
@D1407 gratulacje,super. Wytrzymasz tyle? JA bym nie dała rady chyba
Marta86♧
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji4]Zobacz załącznik 942834
Zgadnijcie co to oznacza !!! [emoji23]
Oczywiście nie wiem jak teraz wytrzymam 2,5tyg
Moja wymarzona córeczka !!!
U mnie w grudniu minęło 11 lat. Termin porodu dzień przed 5 rocznicą ślubu
Mam nadzieję, że mąż odpuści kupowanie kwiatów, bo nie lubię... Tzn. lubię bukiety, ale szybko robią się brzydkie i trzeba wyrzucać, szkoda mi wtedy. Chyba wolę nie dostawać. Nie ma u nas wielkiej celebracji Walentynek, czasem wyskoczymy do restauracji albo coś w tym stylu. Dziś się nie uda, bo mąż wróci późno i mamy dwulatka na głowie. Za to z Małym idziemy do cukierni i weźmiemy coś dla tatusia na wynos
Mam nadzieję, że mąż odpuści kupowanie kwiatów, bo nie lubię... Tzn. lubię bukiety, ale szybko robią się brzydkie i trzeba wyrzucać, szkoda mi wtedy. Chyba wolę nie dostawać. Nie ma u nas wielkiej celebracji Walentynek, czasem wyskoczymy do restauracji albo coś w tym stylu. Dziś się nie uda, bo mąż wróci późno i mamy dwulatka na głowie. Za to z Małym idziemy do cukierni i weźmiemy coś dla tatusia na wynos
ladyk24na7
U mnie w grudniu minęło 11 lat. Termin porodu dzień przed 5 rocznicą ślubu
Ale super! Ja sobie i mężowi zrobiłam prezent na drugą rocznicę ślubu. Dokładnie tego tego dnia urodziłam dwóch synów. Nasi dowcipni znajomi jak nam składali życzenia z okazji trzeciej rocznicy ślubu dopytywali przy okazji, czy mają też gratulować trojaczków. Bardzo śmieszne [emoji23].
Dziewczyny! U nas na osiedlu zakwitły dziś na trawnikach przebiśniegi i krokusy!
O, takie walentynki to by i mojemu mężowi się spodobałyNam we wrześniu stuknie 11 lat związku i 3 lata po ślubie więc rocznica z maluszkiem. A oto mój prezent walentynkowy od męża wie co dobreZobacz załącznik 942826
A polecisz jakieś sprawdzone planszowki dla dzieci >6? Mamy gier pół szafy ale chętnie coś dokupimyKobieto, wiesz co mi się dzisiaj śniło? Ze jesteśmy razem w łóżku...
Ja zawsze w każdym wieku kupuje dla dzieci planszowke. W sklepie Ci doradza. Może sprawdź czy Carcassonne dla dzieci jest już dla 5 latków.
U nas w czerwcu będzie 7 lat razem a w lipcu druga rocznica ślubu. W tym roku obchody bez szampana, albo może z Czech przywiozę bezalkoholowy Bohemian Sekt (jak ktoś ma możliwość zakupu - polecam!!!).
A dzisiaj z okazji Walentynek randka wieczorem na spinningu i potem w domu robimy sushi.
Widziałam się tez z doula - fajnie posłuchać o porodzie i szpitalach od osoby, która regularnie bywa i ma kontakt z personelem. Podjęłam decyzje, ze będę z nią rodzic a mąż dołączy po.
Gratulacje! I misiek pod kolor pazurkówZobacz załącznik 942834
Zgadnijcie co to oznacza !!!
Myslniczek
Gratulacjee[emoji176][emoji176][emoji176]Zobacz załącznik 942834
Ja dzis 18+2 a czuje tylko delikatne znaki ze tam jest. Doczekasz sie [emoji4]Gratulacje! U mnie dzisiaj 17+3 więc czekam niecierpliwie
Zobacz załącznik 942834
Gratulacje wymarzonej córeczki!!
Wszystkim innym dziś świętującym rocznice wszystkiego naj!!
reklama
Misty29
Również polecam. W poprzedniej ciąży dużo u niego zamawiałam i byłam zadowolona.Fajnego sprzedawcę na allegro wyczaiłam Hubi World jakby ktoś coś