reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Ze mnie mąż się śmieje, że o ciąży mu się przypomina jak na brzuch spojrzy,ale my teraz kończymy budowę domu, niedługo musimy się przeprowadzić , do tego praca i 2latka w domu więc sama się cieszę, że dzidzia grzecznie w brzuchu siedzi i nie przeszkadza

reklama
To idziemy łeb w łeb :)
Ja dzisiaj 17+4 więc prawie tak samo [emoji4] co do męża to mój po pierwszych prenatalnych jak usłyszał serduszko to do niego dotarło na dobre że to nie żart [emoji16] a wieczorem codziennie całuję brzuch na dobranoc i czasem coś powie do dzidziusia [emoji4]ale on lubi okazywać uczucia i nie ma z tym problemu [emoji846]
A dzisiaj idziemy do kina na "planetę singli" a jutro jedziemy na weekend do Sandomierza [emoji4]

Dziękuje dziewczyny :*
@*PaMinka

Mam na dzieje chociaż już mi ciężko [emoji23] bo misio ma nagrane bicie serca malutkiej i chciała bym go ciagle naciskać

@Lakonka

Na paznokiach baby boomer z różem ale na stopach zrobiłam całe różowe [emoji23][emoji23][emoji23] bo tłumaczyłam sobie ze jak by wyszło ze dziewczynka to by się jej podobało [emoji23] umysł ciążowy

D1407 gratulacje [emoji7]

Moj Ksieciunio ma sie dobrze, ale nerki troszke za male. Sa w dolnej granicy limitu i mamy narazie sie nie martwic. Za 8 tyg.kolejne usg. A dzisiaj mialam specjaliste i jakiegos doktora seniora. Usg trwalo i trwalo, nawet jajniki mi sprawdzali.
Ciesze sie ze zgodzilam sie na te badania, tak dokladnie z Julka mnie nie badali.
Mlody machal, ziewal i ssal kciuka. A nogi ma dlugie jak przystalo na maratonczyka. W koncu przesiedzial w brzuchu jak bieglam polowke [emoji6]
20190214_154223.jpeg
20190214_154208.jpeg

Moj Ksieciunio ma sie dobrze, ale nerki troszke za male. Sa w dolnej granicy limitu i mamy narazie sie nie martwic. Za 8 tyg.kolejne usg. A dzisiaj mialam specjaliste i jakiegos doktora seniora. Usg trwalo i trwalo, nawet jajniki mi sprawdzali.
Ciesze sie ze zgodzilam sie na te badania, tak dokladnie z Julka mnie nie badali.
Mlody machal, ziewal i ssal kciuka. A nogi ma dlugie jak przystalo na maratonczyka. W koncu przesiedzial w brzuchu jak bieglam polowke [emoji6]Zobacz załącznik 942884Zobacz załącznik 942885
Piękny :)

Mlody machal, ziewal i ssal kciuka. A nogi ma dlugie jak przystalo na maratonczyka. W koncu przesiedzial w brzuchu jak bieglam polowke [emoji6]Zobacz załącznik 942884Zobacz załącznik 942885
Gratulacje [emoji4] będzie biegał z mama

Gratuluje!!

reklama
Do góry