Okiennica
Fanka BB :)
Byłam na kontroli, wygląda na to, że to nie infekcja, ale mam obserwować i jak coś gorzej to znowu się pokazać. Wapno mam brać do końca opakowania, skoro mi pomaga. Fajnie jest czuć, gdzie góra, a gdzie dół, bo te zawroty głowy były okropneMożesz wapno, ale dziewczyny mają racje - lekarz bo to może być infekcja ucha. Jak się rozkręci to będzie problem
Ja też mam dwa sierściuchy - kotkę i kocura. Oba są szalenie towarzyskie i przytulaśne i odkąd siedzę w domu na zwolnieniu, to mają wstęp do sypialni, z czego ochoczo korzystają. Czarna musi koniecznie zasypiać albo na mnie, albo chociaż mnie dotykając - najlepiej na poduszce i najlepiej prawie na mojej głowie albo pod samą brodą, a Rudzin przychodzi przed 6 rano, bo akurat koniecznie musi się wtedy poprzytulać i być wymiziany.Kociary czy wasze koty dalej po was chodzą? Moje lubią w łóżku wlazic mi na brzuch i się domagać pieszczot. Teraz to trochę boli a one dalej i jeszcze po nim chodzą. Już nie wiem co robić bo chce im okazywać uwagę i miłość ale jednak to boli
Jak tylko położę się na plecach, to co jakiś czas jedno albo drugie próbuje na mnie wejść, najczęściej od strony klatki piersiowej, a tam mam teraz takie dwa bolesne czujniki, więc od razu mam odruch obronny i kot laduje obok
I tak są teraz rozpuszczone, więc krzywda im się nie dzieje, że nie mogą na mnie poleżeć
Jak ja dzieci wychowam, jak koty są taka moja porażką wychowawczą
Posiałam kotom kocią trawę, to Rudy wyciągnąl wieczorem jedno źdźbło razem z ziarenkiem i przyniósł mi do łóżka, żeby mu rzucać, bo on jest kotem aportującymJa mam ostatnio problem z jednym kotem. Wyciąga żarcie z miski i za rogiem zjada. Cala podłoga upierdolona.
Chłop mi teraz miskę wyniósł z kuchni do salonu i jednak można jeść z miski :/
Nie chce żeby zarl w salonie...
Tak mu się spodobało, że przez noc wyrwał wszystko i rano miałam w łóżku cały trawnik
Ja się często śmieję, że mój narzeczony jest moim trzecim kotem, tylko że pełnojajecznym,ale dopóki trafia do "kuwety", to się nie musi bać, że go wykastrujęPadłam [emoji23][emoji23] mojemu facetowi duzo do kota nie brakuje, też robi burdel jak je.
Ja też jeszcze nie mam żadnych zdjęć brzuszkowych, bo Wy macie takie ładne ciążowe brzuszki, a ja przed ciążą miałam już ponad 30kg nadwagi i brzuch po kolana, więc teraz póki co wyglądam, jak bym się trochę bardziej zapasłaNoo właśnie jak świnka. M mi chce zrobić fote ale ja powiedziałam że nie chcę bo i po co mi takie coś. Może potem ten brzuch się poprawi
Liczę tylko na to, że może dzięki temu, że już miałam nadmiar skóry, to mi się rozstępy aż tak nie porobią, bo na razie brzuch ma się gdzie mieścić
Chociaż jeden plus mdłości, że na razie jeszcze z wagą jestem poniżej wagi startowej. Co parę dni mi się wydaje, że mdłości już mi przeszły, a potem znowu paw... Dzisiaj rano odkryłam, że sałatka warzywna z majonezem jest "fajna" - łatwo wchodzi i zaraz równie fajnie wychodzi