reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

U mnie badanie manualne jest co wizytę. Moja ginekolog jest bardzo delikatna wiec w sumie mi to bardzo nie przeszkadza. Jedynie krotka chwila na początku z wziernikiem jest nieprzyjemna. Za każdy razem tez kontrola pH wydzieliny. Mierzenie szyjki w usg raz na jakiś czas ale jak już pisałam to nie jest standard.

Zarówno CMV jak i Toxo powinno się mniej więcej raz na trymestr powtarzać o ile się nie chorowało. Ja powtarzam co 8 tygodni.

[emoji23][emoji23][emoji23]

Chciałabym jeszcze spać. Młoda już w żłobku a ja się zabieram za śniadanie. Coś mi rano kaszlala, mam nadzieje, że to tylko po nocy. Miłego dnia dziewczyny!! Wizytuje ktoś dzisiaj??
Ja ;) za trzy godzinki mam radnke z coruchna[emoji23] chyba, ze to jednak synio[emoji847]

reklama
Dzień dobry.

Ja po wizycie w ma bo robiłam TSH I FT4 bo w sobotę Endo. Zaraz się za śniadanko biorę:)
Teściowa zrobiła badania kontrolne i tsh jej wyszło 54,3 :onigdy nie widziałam takiego wyniku, w sobotę ją zabieram że do A do lekarza.

@.jagódka gratulacje udanej wizyty i potwierdzenia płci co córka na to ? Powiedzieliścue? JA też w tej ciąży mam nowego lekarza i jestem mega zadowolona :):tak:

@Marta86♧ ja ostatnio miałam wizytę ale na szczęście przed ciążą wyleczyłam i teraz tylko kontrole. Spokojnej i bezbolesnej wizyty życzę :)

Ja mam dzisiaj dzień laby A nawet tydzień laby, S stwierdził że za dużo się trzęse bez przerwy piekę , gotuję i sprzątam więc w tym tygodniu żyjemy na testach, naleśnikach i jajecznicy A co sam chciał :D pół dnia na kanapie a później siorka wpada na kawkę, miły dzień się zapowiada ;):)

Córka jest obecnie z dziadkami na działce,ale wczoraj z nimi rozmawiałam i było "i co i co? Powiedz babciu!" No i mama przekazała,uslyszlam tylko "łeeeee" ;) ja jej mówiłam,że w sumie i tak 10lat różnicy, to co jej po takiej siostrze;) więc trochę psychicznie ja przygotowałam [emoji85] przetrawi, poprzednio też tak było.

@Janka86 powodzenia na wizycie :) ciekawe czy nic nie urosło ;)

@ada1989 A Ty kiedy masz połówkowe ? Jestem bardzo ciekawa co u Was będzie córcia czy kolejny synuś ;) nie masz parcia na dziewczynkę? JA to strasznie przeżywałam A u Was jak to wygląda ?

A ja wczoraj trzymałam na rękach noworodka. I powiem Wam, że byłam obsrana. Prężył się, wyginał, próbował mnie zjeść... Bo akurat obudził się na jedzenie. Jak ja sobie poradze...

Trzymam kciuki za wizyty i gratuluję tym, które już są po :-). [emoji173]️ super, że znacie już płeć. Ja jeszcze ok. 3 tygodnie w niewiedzy ;-).
Dzisiaj po raz pierwszy poczułam szturchańca i się tym jaram jak głupia [emoji23]. Nie bulgotanie, nie łaskotanie, nie motyle czy co tam jeszcze, tylko kop z prawdziwego zdarzenia. Wiadomo, nie o takiej sile jak w 30 tc, ale jest ;-).

Trzymam kciuki za wizyty i gratuluję tym, które już są po :-). [emoji173]️ super, że znacie już płeć. Ja jeszcze ok. 3 tygodnie w niewiedzy ;-).
Dzisiaj po raz pierwszy poczułam szturchańca i się tym jaram jak głupia [emoji23]. Nie bulgotanie, nie łaskotanie, nie motyle czy co tam jeszcze, tylko kop z prawdziwego zdarzenia. Wiadomo, nie o takiej sile jak w 30 tc, ale jest ;-).
Ooo super [emoji4] ja ciągle dalej tylno lekkie muśnięcia czuje. Ale jak czasem sie przypatrze to widzę ten ruch na brzuchu [emoji4] my jeszcze 2 tyg do półówkowego.

reklama
A ja wczoraj trzymałam na rękach noworodka. I powiem Wam, że byłam obsrana. Prężył się, wyginał, próbował mnie zjeść... Bo akurat obudził się na jedzenie. Jak ja sobie poradze...
Swoje po prostu wtedy nakarmisz[emoji16][emoji16][emoji16]
@Janka86 powodzenia na wizycie :) ciekawe czy nic nie urosło ;)

@ada1989 A Ty kiedy masz połówkowe ? Jestem bardzo ciekawa co u Was będzie córcia czy kolejny synuś ;) nie masz parcia na dziewczynkę? JA to strasznie przeżywałam A u Was jak to wygląda ?
Ja mam 22.02, też jestem ciekawa co tam się kryje [emoji16] parcia nie mam, na pewno się uciesze jak będzie w końcu odmiana ale jak będzie chłopczyk to też bedzie dobrze [emoji4]

Do góry