reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

U mnie badanie manualne jest co wizytę. Moja ginekolog jest bardzo delikatna wiec w sumie mi to bardzo nie przeszkadza. Jedynie krotka chwila na początku z wziernikiem jest nieprzyjemna. Za każdy razem tez kontrola pH wydzieliny. Mierzenie szyjki w usg raz na jakiś czas ale jak już pisałam to nie jest standard.

Zarówno CMV jak i Toxo powinno się mniej więcej raz na trymestr powtarzać o ile się nie chorowało. Ja powtarzam co 8 tygodni.

[emoji23][emoji23][emoji23]

Chciałabym jeszcze spać. Młoda już w żłobku a ja się zabieram za śniadanie. Coś mi rano kaszlala, mam nadzieje, że to tylko po nocy. Miłego dnia dziewczyny!! Wizytuje ktoś dzisiaj??
Ja ;) za trzy godzinki mam radnke z coruchna[emoji23] chyba, ze to jednak synio[emoji847]

reklama
Dzień dobry.

Ja po wizycie w ma bo robiłam TSH I FT4 bo w sobotę Endo. Zaraz się za śniadanko biorę:)
Teściowa zrobiła badania kontrolne i tsh jej wyszło 54,3 :onigdy nie widziałam takiego wyniku, w sobotę ją zabieram że do A do lekarza.

@.jagódka gratulacje udanej wizyty i potwierdzenia płci co córka na to ? Powiedzieliścue? JA też w tej ciąży mam nowego lekarza i jestem mega zadowolona :):tak:

@Marta86♧ ja ostatnio miałam wizytę ale na szczęście przed ciążą wyleczyłam i teraz tylko kontrole. Spokojnej i bezbolesnej wizyty życzę :)

Ja mam dzisiaj dzień laby A nawet tydzień laby, S stwierdził że za dużo się trzęse bez przerwy piekę , gotuję i sprzątam więc w tym tygodniu żyjemy na testach, naleśnikach i jajecznicy A co sam chciał :D pół dnia na kanapie a później siorka wpada na kawkę, miły dzień się zapowiada ;):)

Córka jest obecnie z dziadkami na działce,ale wczoraj z nimi rozmawiałam i było "i co i co? Powiedz babciu!" No i mama przekazała,uslyszlam tylko "łeeeee" ;) ja jej mówiłam,że w sumie i tak 10lat różnicy, to co jej po takiej siostrze;) więc trochę psychicznie ja przygotowałam [emoji85] przetrawi, poprzednio też tak było.

@Janka86 powodzenia na wizycie :) ciekawe czy nic nie urosło ;)

@ada1989 A Ty kiedy masz połówkowe ? Jestem bardzo ciekawa co u Was będzie córcia czy kolejny synuś ;) nie masz parcia na dziewczynkę? JA to strasznie przeżywałam A u Was jak to wygląda ?

A ja wczoraj trzymałam na rękach noworodka. I powiem Wam, że byłam obsrana. Prężył się, wyginał, próbował mnie zjeść... Bo akurat obudził się na jedzenie. Jak ja sobie poradze...

Trzymam kciuki za wizyty i gratuluję tym, które już są po :-). [emoji173]️ super, że znacie już płeć. Ja jeszcze ok. 3 tygodnie w niewiedzy ;-).
Dzisiaj po raz pierwszy poczułam szturchańca i się tym jaram jak głupia [emoji23]. Nie bulgotanie, nie łaskotanie, nie motyle czy co tam jeszcze, tylko kop z prawdziwego zdarzenia. Wiadomo, nie o takiej sile jak w 30 tc, ale jest ;-).

Trzymam kciuki za wizyty i gratuluję tym, które już są po :-). [emoji173]️ super, że znacie już płeć. Ja jeszcze ok. 3 tygodnie w niewiedzy ;-).
Dzisiaj po raz pierwszy poczułam szturchańca i się tym jaram jak głupia [emoji23]. Nie bulgotanie, nie łaskotanie, nie motyle czy co tam jeszcze, tylko kop z prawdziwego zdarzenia. Wiadomo, nie o takiej sile jak w 30 tc, ale jest ;-).
Ooo super [emoji4] ja ciągle dalej tylno lekkie muśnięcia czuje. Ale jak czasem sie przypatrze to widzę ten ruch na brzuchu [emoji4] my jeszcze 2 tyg do półówkowego.

reklama
A ja wczoraj trzymałam na rękach noworodka. I powiem Wam, że byłam obsrana. Prężył się, wyginał, próbował mnie zjeść... Bo akurat obudził się na jedzenie. Jak ja sobie poradze...
Swoje po prostu wtedy nakarmisz[emoji16][emoji16][emoji16]
@Janka86 powodzenia na wizycie :) ciekawe czy nic nie urosło ;)

@ada1989 A Ty kiedy masz połówkowe ? Jestem bardzo ciekawa co u Was będzie córcia czy kolejny synuś ;) nie masz parcia na dziewczynkę? JA to strasznie przeżywałam A u Was jak to wygląda ?
Ja mam 22.02, też jestem ciekawa co tam się kryje [emoji16] parcia nie mam, na pewno się uciesze jak będzie w końcu odmiana ale jak będzie chłopczyk to też bedzie dobrze [emoji4]

Do góry