PaskuPaska
Fanka BB :)
Pow. BełchatowskiTaaak dokładnie to znaczy [emoji16][emoji16] jest jeszcze parę ciekawych rzeczy[emoji12] ale co to kućmochy to nie wiem [emoji23] a skąd dokładnie z łódzkiego jesteś?My też mówimy z buta [emoji6] też lubię te różnice zwłaszcza że mieszkając tutaj jest mieszanka polakow z różnych stron kraju i wielu ciekawych rzeczy się można nauczyć [emoji16]Tak dokładnie mnie tez sie wydaje ze połowa tych rzeczy nie jest starsznie potrzebna, ale na pewno ułatwia życie w jakimś stopniu [emoji6] w końcu każdy kupuje co chce, ja na pewno muszę mieć przewijak osobny,wiem że można by zmieniać pampersy np na łóżku ale mój kręgosłup by się zbuntowal, tak samo kosz na pieluchy, przydatny szczególnie w pierwszych miesiącach gdzie sporo tych pampersow idzie w ciągu dnia [emoji6] a majtki siateczkowe są zajefajne, szczególnie jak krew leci jak z kranu i nie ma się ochoty na szorowanie gaci codzień w ręku, wtedy po prostu się je wyrzuca [emoji6] a co do majtek w szpitalu, słyszałam że w niektórych do dziś się stosuje zakaz noszenia jakichkolwiek majtek. No sorry dla mnie porażka [emoji23][emoji23]
A kućmochy to prażuchy [emoji16] też nie wiedziałam co to znaczy [emoji14]