adzidzi pytała o umowę na zastępstwo i takie informacje znalazłam Jeszcze może być sytuacja że urodzi zanim osoba która zastępuje wróci, wtedy będzie miała prawo do wszystkich świadczeńHmm.. nawet osoby bezrobotne oraz te zatrudnione na umowę o zlecenie maja zasiłek tzw. kosiniakowe jak się nie mylę.
reklama
Aguu
Fanka BB :)
Super opcjaJa chyba dziś pójdę wpłacę zaliczkę na wózek [emoji848] mamy wybrany, podoba nam się a mamy taki fajny sklep na mieście że można wpłacić zaliczkę i płacić co tydzień ile się chce aż do porodu
Myslniczek
Poważnie ? Ale super.Ja też ostatnio poszalałam zakupowo w Lidlu była wyprzedaż wszystkiego Za to wszystko zapłaciłam całe 32 zł Zobacz załącznik 941021
Co jakiś czas są tam takie wyprzedaże, każdy Lidl ma kiedy indziej. Wyprzedaja to co im zalega w magazynie. Wystawiają to w tych ich koszach i trzeba grzebać no i "walczyć" z innymi [emoji3]Poważnie ? Ale super.
@Natalia 458 Myślę, że in vitro - szczegóły przebiegu procedury, liczby zarodków, leki itp. to tak specyficzne zagadnienie, że rozpoczynanie dyskusji na forum nie związanym z ivf mija się trochę z celem, jeśli ktoś chciałby zaczerpnąć wiedzy innej niż pokazywana w mediach - zapraszamy na priv, jeśli nie - też dobrze Najważniejsze chyba jest to, by każdy podejmował decyzje w zgodzie ze sobą, niezależnie jakie są
A co do płci - chyba będę wśród nielicznych (jedyna?), która nie chce znać płci dziecka. Jestem chyba staromodna i chciałabym mieć niespodziankę Mój M. już wie i mimo, że wszyscy go naciskają, by im zdradził - to milczy. I tym sposobem moje widzimisię przeniosło się na całą rodzinę, która pozna płeć dziecka dopiero w lipcu.
A co do płci - chyba będę wśród nielicznych (jedyna?), która nie chce znać płci dziecka. Jestem chyba staromodna i chciałabym mieć niespodziankę Mój M. już wie i mimo, że wszyscy go naciskają, by im zdradził - to milczy. I tym sposobem moje widzimisię przeniosło się na całą rodzinę, która pozna płeć dziecka dopiero w lipcu.
Myslniczek
Bede polować [emoji13]Co jakiś czas są tam takie wyprzedaże, każdy Lidl ma kiedy indziej. Wyprzedaja to co im zalega w magazynie. Wystawiają to w tych ich koszach i trzeba grzebać no i "walczyć" z innymi [emoji3]
My też początkowo nie chcieliśmy znać płci ale nasza ciekawość zwyciężyła [emoji3]@Natalia 458 Myślę, że in vitro - szczegóły przebiegu procedury, liczby zarodków, leki itp. to tak specyficzne zagadnienie, że rozpoczynanie dyskusji na forum nie związanym z ivf mija się trochę z celem, jeśli ktoś chciałby zaczerpnąć wiedzy innej niż pokazywana w mediach - zapraszamy na priv, jeśli nie - też dobrze Najważniejsze chyba jest to, by każdy podejmował decyzje w zgodzie ze sobą, niezależnie jakie są
reklama
Martkaaa5
Fajna sprawa zawsze to nie jednorazowy wydatek a w domu jak człowiek odkłada to zawsze na coś skubnieJa chyba dziś pójdę wpłacę zaliczkę na wózek [emoji848] mamy wybrany, podoba nam się a mamy taki fajny sklep na mieście że można wpłacić zaliczkę i płacić co tydzień ile się chce aż do porodu