reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

@.Mon. Podziwiam, ja bym nie dała rady. [emoji23]
Jak już bym tak miała robić, to nikt nie mógłby znać płci.
@ada1989 trzymam kciuki za wymarzona córeczkę.[emoji1]

Ja spacerówkę mam, kupiłam nowa dla córki rok temu. Teraz dokupić muszę tylko gondole, fotelik i chyba kupie dostawkę do wózka.
A dzień pizzy nie jest dziś? Moja mała dziś w żłobku robi właśnie pizze z okazji tego dnia. [emoji1]
Mi się wydawało że 9 lutego czyli jutro [emoji85]

reklama
Na marcówkach miałyśmy jedną mamę, która nie chciała znać płci do porodu i wytrzymali :) Nie wiedział nikt, lekarza przed badaniem prosili, żeby nie ujawniał. Teraz na dniach rodzi drugie i też nie wiedzą :)
Moj kolega z pracy, tez niedawno zostal tata po raz pierwszy i tez mieli niespodzianke.

Ale mnie glowa boli, za dlugo spalam bo L jest ma zwolnieniu lekarskim.
Zjadlam zuerk na sniadanie i czekam na pomiar cukru.

Moj kolega z pracy, tez niedawno zostal tata po raz pierwszy i tez mieli niespodzianke.

Ale mnie glowa boli, za dlugo spalam bo L jest ma zwolnieniu lekarskim.
Zjadlam zuerk na sniadanie i czekam na pomiar cukru.

7 lat temu moja koleżanka miała niespodziankę innego typu: na każdym usg (każdym! U różnych lekarzy) widać było chłopaka. Wyprawka dla chłopaka, imię dla chłopaka. Urodziła się dziewczynka. Lekarze nie umieją tego w 100% wytłumaczyć. Początkowo była teoria, że ułożenie pępowiny, sprzęt gorszej jakości. Ubranka powymieniali, ale z imieniem aż tak daleko nie wybiegali, bo miał być Emil. Jest Emilka ;-).

@.Mon. Podziwiam, ja bym nie dała rady. [emoji23]
Jak już bym tak miała robić, to nikt nie mógłby znać płci.
@ada1989 trzymam kciuki za wymarzona córeczkę.[emoji1]

Ja spacerówkę mam, kupiłam nowa dla córki rok temu. Teraz dokupić muszę tylko gondole, fotelik i chyba kupie dostawkę do wózka.
A dzień pizzy nie jest dziś? Moja mała dziś w żłobku robi właśnie pizze z okazji tego dnia. [emoji1]
Dzięki[emoji16][emoji16][emoji16]

Tak w ogóle to mi sie dziś śniło że urodziła się córka i tylko patrzyłam ile ma włosków i porównywalam z synami [emoji23][emoji23] śmieszne bo w poprzedniej ciąży śniło mi się że syna urodziłam i tak bylo[emoji23]

Jedyne zdjęcie jakie się nadaje do pokazania. Siema matka daj mi spokój Zobacz załącznik 941049
Siemka [emoji16]
7 lat temu moja koleżanka miała niespodziankę innego typu: na każdym usg (każdym! U różnych lekarzy) widać było chłopaka. Wyprawka dla chłopaka, imię dla chłopaka. Urodziła się dziewczynka. Lekarze nie umieją tego w 100% wytłumaczyć. Początkowo była teoria, że ułożenie pępowiny, sprzęt gorszej jakości. Ubranka powymieniali, ale z imieniem aż tak daleko nie wybiegali, bo miał być Emil. Jest Emilka ;-).
Mija znajoma do końca nie znała płci, tak się ustawial na każdym usg że nic nie było widać. Miała nadzieję że wyskoczy dziewczynka bo juz starszego chlopca ma w domu ale wyszedł drugi chłopczyk [emoji4]

Ja bym nie wytrzymała nie znając płci.

A mój mąż doszedł dziś do wniosku, że jakby jemu się dziecko ruszało w brzuchu to by zemdlał ;)

reklama
Dzięki[emoji16][emoji16][emoji16]

Tak w ogóle to mi sie dziś śniło że urodziła się córka i tylko patrzyłam ile ma włosków i porównywalam z synami [emoji23][emoji23] śmieszne bo w poprzedniej ciąży śniło mi się że syna urodziłam i tak bylo[emoji23]
Mi sie snilo dwa dni przed usg ze chloczyk i wyszedl chlopczyk. A wlosy w snie mial rude [emoji51]

Do góry