reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Kurczę to współczuję przygód. Koła to ja tez nie umiem zmienić, jakoś nie miałam okazji się nauczyć a i nigdy nie złapałam kapcia.
No ja też nigdy nie złapałam... ale zawsze musi być ten pierwszy raz. Oczywiście jestem na siebie zła, że sama tego nie ogarnęłam, bo z reguły sobie radzę sama w takich sytuacjach :-) Już powiedziałam m, że ma mi pokazać co i jak, na przyszłość i w sobotę mam szkolenie :-) A póki co, to chociaż raz opłacało się zapłacić za droższa wersję assistance [emoji23]

reklama
Bo znowu głodna jestem ;)
Tyle się naogladam tych waszych zdjęć żarcia że od samego patrzenia zgrubne [emoji12]

Dziś poszłam do lidla, tylko po kakao bo tego nam brakło na zakupach, poszłam na lodówki bo mi się lodów chciało ale byky same niedobre, w ogóle braki jakby upały na dworze były [emoji23] potem pomyślałam że jak nie lody to może coś z nabiału jakiś jogurt czy coś. Przejrzałam 3 razy lodówkę i nic. Pomyślałam że może chociaż czipsy ale też nic dupy nie urwało [emoji23] i wyszłam ze sklepu tylko z kakaem [emoji23] a się zdenerwowalam że nie ma nic co do by mi pasowało że już łzy w oczach miałam [emoji23]

Tyle się naogladam tych waszych zdjęć żarcia że od samego patrzenia zgrubne [emoji12]

Dziś poszłam do lidla, tylko po kakao bo tego nam brakło na zakupach, poszłam na lodówki bo mi się lodów chciało ale byky same niedobre, w ogóle braki jakby upały na dworze były [emoji23] potem pomyślałam że jak nie lody to może coś z nabiału jakiś jogurt czy coś. Przejrzałam 3 razy lodówkę i nic. Pomyślałam że może chociaż czipsy ale też nic dupy nie urwało [emoji23] i wyszłam ze sklepu tylko z kakaem [emoji23] a się zdenerwowalam że nie ma nic co do by mi pasowało że już łzy w oczach miałam [emoji23]
Co poradzisz jak nie wiesz co byś zjadła. Ja miałam dzis mocne parcie na tortille. Chociaz domowa to mniej kalorii ;)

Mi się pasztety śnią. Ostatnio zjadłam jeden cały I chyba wystarczy na jakiś czas. [emoji85]

Od jakiegoś czasu robię trening dla kobiet w ciąży z YT 35min trwa, potem wskakuje na rowerek i jeszcze minimum 10km na rowerku pomykam. Na koniec jeszcze chwycę hantelki a potem na piłce kojący masaż krocza [emoji1787] Bywało że mnie coś zakuło podczas ćwiczeń , ale to chwilowe uczucie. Ogólnie czuję się dużo lepiej po tych treningach.

A wrzuciłabys link do tych ćwiczeń na YT, proszę? Ja chodzę na basen, spinning i pochodzić na bieżni pod górkę. Chciałabym dorzucić takie typowe ćwiczenia dla ciężarek ale jestem trochę leniwa, żeby szukać... A jak to ma 35 minut to idealne!

Ja tez czuje się super po ćwiczeniach - plecy, brzuch, głowa - wszystko mniej spięte. I lepiej się śpi. I więcej można zjeść. :D

A wrzuciłabys link do tych ćwiczeń na YT, proszę? Ja chodzę na basen, spinning i pochodzić na bieżni pod górkę. Chciałabym dorzucić takie typowe ćwiczenia dla ciężarek ale jestem trochę leniwa, żeby szukać... A jak to ma 35 minut to idealne!

Ja tez czuje się super po ćwiczeniach - plecy, brzuch, głowa - wszystko mniej spięte. I lepiej się śpi. I więcej można zjeść. :D
Taki przykładowy fajny zestaw

reklama
Do góry