reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Szczerze mówiąc to ja jak najszybciej chce wrócić do pracy. Tzn myślę tak po roku czasu już normalnie pracować. Wiem, że dłużej na pewno bym w domu nie wytrzymała, bo byłabym nie spełniona i brakowało by mi odskoczni od domu.
Podziwiam. Ja nie jestem w stanie oddać takiego maluszka ;) Moi to dopiero po 3l (minimum) i wio do przedszkola. Odskocznia potrzebna, ale praca dla mnie akurat odskocznią nie jest. A teraz przy 3, prawie 4ce i pracy to nie mam zupełnie na nic czasu. A dla siebie to zwłaszcza. Ale ja taki typ pewnie :p :p

reklama
Czy jutro musi byc poniedzialek?? [emoji17][emoji17]

Ja przy pierwszym chcialam rok... Wrocilam po 9 miesiacach. Teraz jednak chcialabym minimum ten rok wykorzystac.

Mnie młodości, dzieki Bogu, przeszly ok 14 tyg. Ale jakos wciaz nie moge tego oslawionego powera drugiwgo trymwstru zlapac[emoji25][emoji25][emoji25] moze przez te ciagle infekcje.

Oj niestety poniedziałek... Jutro do biura więc cięższy dzień, nie ten luz co z domku praca.

A ja jutro idę do fryzjera, muszę podciągnąć sombre, bo odrosly mocno, a zimą włosy wyjątkowo ciemne. W sumie od maja ich nie rozjaśniałam, więc czas najwyższy

Hej Nam udało sie przy drugim cyklu, swoje pierwsze dwie blade kreski zobaczyłam 17.11.2018 r., termin na 31.07.2019 r. Aktualnie jestem w 14 tc, to naszw pierwsze dzidzi ♥️ Jestem totalnie zielona w temacie dzieci mam nadziej ze pomożecie a uprzedza, ze pytań mam mnóstwo
Witamy!Dobrze trafiłaś tu się dowiesz tego o co byś nawet nie zapytała, ja w tej samej sytuacji co TY O niczym pojecia nie mam

reklama
Do góry