reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Super że wszystko ok. Fajnie ze chłopak a mała się przyzwyczai :) a sprawdzali szyjke? Mi sprawdzili. Widzę że byłaś w tej samej "firmie" co ja :)
Nie, tu tylko opcje skanu byly. W poniedzialek mam polozna i ja poprosze zeby mi sprawdzila.
Super ze z dzidzia wszystko dobrze! Julka się przyzwyczaić na pewno, niech wybiera z Tobą wyprawkę dla brata [emoji4]
Wlasnie wyprawka! Musze zaczac od zera, poza lozkiem i wanienka. Mialam czuja ale ludzilam sie na panne. No ale wazne aby zdrowy byl.

Dzieki za kciuki Dziewczynki i przepraszam ze taka ostatnio atmosfere stresowa robie. Postaram sie mniej uzalac [emoji6][emoji8]

Nie, tu tylko opcje skanu byly. W poniedzialek mam polozna i ja poprosze zeby mi sprawdzila.Wlasnie wyprawka! Musze zaczac od zera, poza lozkiem i wanienka. Mialam czuja ale ludzilam sie na panne. No ale wazne aby zdrowy byl.
Ja miałam opcje scan i gender i ona na usg sprawdziła szyjke czy jest zamknięta.

Nie, tu tylko opcje skanu byly. W poniedzialek mam polozna i ja poprosze zeby mi sprawdzila.Wlasnie wyprawka! Musze zaczac od zera, poza lozkiem i wanienka. Mialam czuja ale ludzilam sie na panne. No ale wazne aby zdrowy byl.
Dzieki za kciuki Dziewczynki i przepraszam ze taka ostatnio atmosfere stresowa robie. Postaram sie mniej uzalac [emoji6][emoji8]
No to do dzieła [emoji16][emoji16] może właśnie Julce spodoba się wybieranie tego wszystkiego i się przekona [emoji6] i nie przepraszaj bo miałaś prawo się martwić [emoji6]

Ohh nie użalasz się !!! Prawdziwe użalanie ja dziś odstawiłam dla męża. Był pierwszy w domu i poprosił żebym mu pizzę odebrała po pracy. Odebrałam pizzę i zaczęło mi w aucie śmierdzieć , wiec zaczęłam płakać [emoji23] prawie 20 min jechałam do domu płacząc (i to nie łkając tylko rycząc). Wpadłam do domu taka zapłakana i nie mogłam się uspokoić i prosto na kanapę (pizzę zostawiłam w aucie) i biedak myślał ze coś mi się stało [emoji24]

Gratulacje Synka !!!

To ja tez to wzielam, ale nie wiem w sumie. Poza tym mowila ze jest jeszcze nisko ale ogolnie jest dobrze.
Ja ponoć mam łożysko na górnej ścianie nachodzace na przednia. Dziecko wysoko ponoć. Może każdy robi inaczej te usg ale najważniejsze że wszystko ok.
Jak masz nisko łożysko to może stąd plamienia?

reklama
Do góry