reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny. Ostatnio mam ciężkie dni, słabo się czuję. Dziś zrobiłam morfologię i badanie moczu (dla przypomnienia ginekolog z pakietu medycznego nie widziała potrzeby wykonywania tych badań, chociaż ostatnie miałam ponad miesiąc temu...). Morfologia wyszła średnio, ale najgorzej wyszedł ten mocz. Mam liczne bakterie i mój ginekolog zlecił mi pilnie posiew. Poza tym zrobiłam na własny koszt cytomegalie i toksoplazmozę IgM i na szczęście nadal ujemne wyniki.
Jestem wkurzona, bo gdybym słuchała się tej lekarki to zaraz nabawiłabym się jakiegoś zakażenie, czy coś :/
Cieszę się ze wszystkich udanych wizyt :)
Gdybym znów zaginęła w akcji to życzę powodzenia jutrzejszym wizytującym. Ja idę w czwartek i liczę na ładne foty :)

@renisus [emoji7][emoji7] super wieści !!! Na takie czekałam [emoji4][emoji4][emoji4] i żal się ile wlezie. Kto Ciebie tak zrozumie jak nie my [emoji23] piękny synio!!!

Gratuluję wszystkich dzisiejszych wizyt [emoji4]

Takze gratuluje wszystkich innych wizyt [emoji4]

Leżę z najmlodszym i myślę co zjeść na kolację... chyba kawałek tortu jeszcze zjem [emoji1] akurat on mi smakuje ze słodkich rzeczy. Posiedzę trochę z M i legne się do łóżka. Mój od jakiegoś czasu śpi w salonie na kanapie bo na naszym materacu dopada to straszny ból pleców. Fakt że już należy go zmienić.... Ale dla mnie też plus bo mam całe łóżko dla siebie i nawet jak Maks w nocy przyjdzie to jest dużo miejsca [emoji1]

U nas się rozpadalo.
IMG_20190129_205638.jpeg
IMG_20190129_205635.jpeg

reklama
Do góry