reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja już po wizycie, będzie chłopak [emoji3] starszy syn trochę zawiedziony, bo chciał siostrę. Mnie intuicja zawiodła... chyba że na połówkowym będzie niespodzianka [emoji16]
Znowu wyszły mi bakterie w moczu i musze zrobić posiew [emoji17]

Gratulacje [emoji41][emoji4] co do moczu to mi gin tłumaczył wczoraj, ze posiew owszem- zrobić trzeba ale jeśli oprócz bakterii nie ma ani białka, ani krwinek ani niczego innego to ryzyko ze jest infekcja jest małe. Ja czekam na wyniki posiewu.

@grafka miło Cię poznać [emoji847]

Dopiero wstałam z drzemki.. jestem nieprzytomna. Chyba biorę się w końcu za to pakowanie...

Misty, narobiłas mi smaka na gofry [emoji39][emoji39][emoji39]

reklama
@ada1989 dziękuję, tylko że u mnie to już trzeci synek będzie [emoji4]
Aaa [emoji1] ja mam trzech synów i dajemy radę [emoji6] choć M już od drugiej ciąży marzył o dziewczynce. Mnie szczerze bylo obojętne, teraz myślę że chciałabym dziewczynkę,w końcu jakaś odmiana by była [emoji12] ale jak będzie chłopczyk to też będę się cieszyć, najważniejsze by zdrowe[emoji4]

Super macie brzucholki u mnie 14t idzie więc bardziej mam oponke tłuszczową od braku robienia brzuszków niż ciążowy brzuszek

To jak już tak Wam narobiłam smaka na te gofry, powiedzcie z czym najbardziej lubicie? :)
Śmietana i owoce. Na sucho też wejdzie
Fajny brzuszek już, ja jeszcze ponad 3 tyg do 20 tyg, odliczam jak głupia [emoji1] muszę zainwestować w końcu w duże lustro bo nie mam nawet gdzie zdjęcia brzucha zrobić
Dzięki [emoji8]

reklama
Do góry