reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja już po wizycie, będzie chłopak [emoji3] starszy syn trochę zawiedziony, bo chciał siostrę. Mnie intuicja zawiodła... chyba że na połówkowym będzie niespodzianka [emoji16]
Znowu wyszły mi bakterie w moczu i musze zrobić posiew [emoji17]

Gratulacje [emoji41][emoji4] co do moczu to mi gin tłumaczył wczoraj, ze posiew owszem- zrobić trzeba ale jeśli oprócz bakterii nie ma ani białka, ani krwinek ani niczego innego to ryzyko ze jest infekcja jest małe. Ja czekam na wyniki posiewu.

@grafka miło Cię poznać [emoji847]

Dopiero wstałam z drzemki.. jestem nieprzytomna. Chyba biorę się w końcu za to pakowanie...

Misty, narobiłas mi smaka na gofry [emoji39][emoji39][emoji39]

reklama
@ada1989 dziękuję, tylko że u mnie to już trzeci synek będzie [emoji4]
Aaa [emoji1] ja mam trzech synów i dajemy radę [emoji6] choć M już od drugiej ciąży marzył o dziewczynce. Mnie szczerze bylo obojętne, teraz myślę że chciałabym dziewczynkę,w końcu jakaś odmiana by była [emoji12] ale jak będzie chłopczyk to też będę się cieszyć, najważniejsze by zdrowe[emoji4]

Super macie brzucholki u mnie 14t idzie więc bardziej mam oponke tłuszczową od braku robienia brzuszków niż ciążowy brzuszek

To jak już tak Wam narobiłam smaka na te gofry, powiedzcie z czym najbardziej lubicie? :)
Śmietana i owoce. Na sucho też wejdzie
Fajny brzuszek już, ja jeszcze ponad 3 tyg do 20 tyg, odliczam jak głupia [emoji1] muszę zainwestować w końcu w duże lustro bo nie mam nawet gdzie zdjęcia brzucha zrobić
Dzięki [emoji8]

reklama
Do góry