reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

A mi wychodzi na to, ze cięcie będę miała 01 lipca. Jednak dopiero po 22 tygodniu zapisują w szpitalu do terminu planowanej cc, wiec jeszcze z 1,5 miesiąca poczekam.

reklama
Jak myślicie jaka jest szansa , że płeć określona na prenatalnych się potwierdzi ? Byłam wczoraj na wizycie , badania wszystkie oki, 13t2d i lekarz powiedział że duże prawdopodobieństwo że to będzie chłopiec i teraz się zastanawiam jaka jest szansa, że się potwierdzi płeć określona na takim wczesnym etapie .

Mi mam nadzieję spełni się plan, ja, mąż, syn jesteśmy lipcowi i być może 4 osoba też będzie z lipca chyba że się zasiedzi :)

Jak myślicie jaka jest szansa , że płeć określona na prenatalnych się potwierdzi ? Byłam wczoraj na wizycie , badania wszystkie oki, 13t2d i lekarz powiedział że duże prawdopodobieństwo że to będzie chłopiec i teraz się zastanawiam jaka jest szansa, że się potwierdzi płeć określona na takim wczesnym etapie .

Lepiej poczekać do polowkowego.

50% [emoji23]

Ja dziś mam dzień lenia. Miałam sprzątać ale odwiozłam młoda do żłobka, zjadłam sniadanie i padłam. Teraz mam trochę wyrzuty sumienia bo w sumie tyle godzin zmarnowanych ale to mój pierwszy tydzień wolnego i chyba odreagowuje jeszcze ostatnie tygodnie. Obiad ugotowany wiec nikt z głodu nie umrze:)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Dawajcie znać co i jak. Ja muszę termin na połówkowe umówić a tu niektóre z Waa przed pierwszym prenatalnym. Miesiąc różnicy w ciazy to jak widać bardzo dużo.
Czasami trzeba wrzucic na luz. Odpoczywaj[emoji4] niewiele tego odpoczynku nam zostalo.
Ja mam termin na 31 lipiec więc do Was z początku lipca mam dużą stratę,zazdroszczę że Wy już w bezpieczniejszym czasie i po pappach
Dobrze bedzie, zobaczysz.
Przyszła w końcu moja paczka. Poducha jest po prostu super [emoji7] strasznie wygodna, dosyć twarda. Leżę na niej od godziny w różnych kombinacjach i juz wiem, ze to była dobra inwestycja. Super materiał. A ze była promocja... to wzięłam tez koszyki, które pozytywnie mnie zaskoczyły jeśli chodzi o ich gabaryty. Sporo się w nich zmieści i nie sa takie za bardzo szmaciane pomimo ze to bawełna.
Ale czadowa, wlasnie cos takiego bede szyc tylko czekam na material [emoji849] Musze chyba popedzic sprzedajaca.
A mi wychodzi na to, ze cięcie będę miała 01 lipca. Jednak dopiero po 22 tygodniu zapisują w szpitalu do terminu planowanej cc, wiec jeszcze z 1,5 miesiąca poczekam.
Ja wlasnie mam problem, musze kupic mamie bilet i nie wiem czy cc zrobia mi w 38 czy w 39 tyg.
To po co mowia tak plec dziecka wczesnie? Dla mnie to bez sensu. Wychodzi kobieta z gabinetu szczesliwa a tu za 10.tyg siurek albo urosnie, albo opadnie. Ja w 20 tyg nie bralam tego za pewnik i sie pytalam babki za kazdym razem, czy napewno dziewczynka [emoji16]

Renisus,bo to jest bez sensu;) imo 15 już ok, w 13 jest sporo pomyłek jeszcze. Mamuśki naciskają to lekarze wróżą z fusów;) Mało jest specjalistów którzy mają dobry sprzęt i oko, do wychwycenia płci. Najlepiej do 20tc się jakoś mocno do tej plci nie przywiązywać;)

reklama
Do góry