reklama
Justynaaa79
Początkująca w BB
Mnie lekarz bardzo skarcil jak powiedzialam, ze wieczorami jestem glodna. Powiedział że to bardzo źle, ze przy cukrzycy nie wolno byc glodnym.Ja chcę jak najdłużej być na samej diecie bez insuliny, mam też sporą otyłość więc nie powinnam przytyć albo tylko kilka kg.
Ja niestety też na insulinie
Marta86♧
Fanka BB :)
O 22.30 jem trzecią kolację, więc myślę, że poźniej ten mój głód jest bardziej psychiczny. Ketonów w moczu brak więc mój organizm nie głoduje.Mnie lekarz bardzo skarcil jak powiedzialam, ze wieczorami jestem glodna. Powiedział że to bardzo źle, ze przy cukrzycy nie wolno byc glodnym.
Ja niestety też na insulinie
slodkatrojeczka
Ja od samego początku sypiam z wodą mineralną. Bardzo dużo piję.Hej dziewczyny. Dzisiaj nocka taka sobie. Dwa razy obudziło mnie siusiu. Czy wy też tak dużo pijecie. Bo ja ostatnio jak studnia bez dna. Ciągle mnie suszy a najbardziej wieczorami.
Never_Give_Up
Dziewczyny miałam już dawno pisać żeby stworzyć oddzielny wątek co kupić dla maluszka . chodzi mi tutaj o te niezbędne rzeczy typu sól do noska co na pępek itd. ja też miałam dwoje dzieci z jesieni i nie dość że nie pamiętam co kupić to na lipiec też nie wiem na co się przygotować
Świetny pomysł, dla mnie z racji tego że to moja pierwsza ciaza no jestem za !! Z chęcią coś od Was doświadczonych mam odgapie
Hej dziewczyny. ja dzisiaj z takim nietypowym pytaniem, wiem wiem że jeszcze dużo czasu ale co myślicie o szkole rodzenia? Moj mąż dzisiaj mi mowi ze musimy sie zapisać, a ja właśnie jakoś nie jestem przekonana. Dawniej nie było żadnych szkół rodzenia i kobiety rodziły. Ale to moja pierwsza ciąża więc brak jakichkolwiek doświadczeń, dlatego chciałam sie Was poradzić, czy szkoła rodzenia faktycznie sie przydaje?
reklama
Marta86♧
Ja też dużo piję, butelka z wodą przy łóżku obowiązkowa.Hej dziewczyny. Dzisiaj nocka taka sobie. Dwa razy obudziło mnie siusiu. Czy wy też tak dużo pijecie. Bo ja ostatnio jak studnia bez dna. Ciągle mnie suszy a najbardziej wieczorami.
Ale mnie wysypało na twarzy, taka cera brzydka mi się zrobiła. A jak jest u Was? Z chłopakami miałam ładną cerę, gładką teraz masakra.