reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Witajcie :) zaraz jadę do Dziadka. Trochę się stresuję. Dalej nie wiem jak się zachować ale może jakoś samo naturalnie wyjdzie. Trzymajcie kciuki.

Dziś ulubione dżinsy zrobiły się ciasne heh. Jeszcze zapięłam ale popołudniu to już chyba nie przejdzie :) męczy mnie już to ukrywanie ciąży przed innymi ale jeszcze parę dni i prenatalne i możemy wtedy powiedzieć :)

reklama
Dziewczyny miałam już dawno pisać żeby stworzyć oddzielny wątek co kupić dla maluszka . chodzi mi tutaj o te niezbędne rzeczy typu sól do noska co na pępek itd. ja też miałam dwoje dzieci z jesieni i nie dość że nie pamiętam co kupić to na lipiec też nie wiem na co się przygotować :)
tutaj chcecie, czy na zamkniętym? Nie za wcześnie jeszcze na zakupy?
ok dzięki jagódka to przez pośpiech bo mi już moja 4latka siedzi na głowie :) a altea jest faktycznie 5cio osobowa ale polecam bo jest bardzo wygodna.
I korzystaj z edytowania postów, jak zaznaczysz post to masz kilka opcji,edytowanie też:) polecać możesz,ale ja będę mieć 4 dzieci i choćbym skisła, to do 5 osobowego nie wejdziemy, chyba,że bez męża [emoji23] my mamy opla astrę w kombii i jest super na teraz (na wakacje wypożyczamy bagażnik dachowy), plus ja mam swoją Corsę i ja zostawimy do jeżdżenia w niepełnym składzie po mieście,ale musimy koniecznie znaleźć coś większego,co pomieści nas wszystkich.
Dokończyłam racuchy na śniadanie, ciekawe czy bez rewolucji. Wczoraj dzieci zbudowały ogromnego bałwana, muszę dziś im fotki przy nim strzelić, bo nie wiadomo ile postoi, chociaz u nas nadal sypie śnieg. We wtorek chyba pojadę zrobić badania, żeby na pewno wszystkie były na wizytę już,znowu mam wrażenie,że coś jest nie tak z układem moczowym..[emoji20]
Misty powodzenia!!!

Ja mam cukrzycę, biorę metę i insulinę I nigdy mi lekarz nie zabronił jeść w nocy czy przed snem. Jestem głodna to mam zjeść coś małego. Ciąża to nie czas na diety i glodowanie nawet przy diecie cukrzycowej
Ja chcę jak najdłużej być na samej diecie bez insuliny, mam też sporą otyłość więc nie powinnam przytyć albo tylko kilka kg.

ok dzięki jagódka to przez pośpiech bo mi już moja 4latka siedzi na głowie :) a altea jest faktycznie 5cio osobowa ale polecam bo jest bardzo wygodna.
No jeśli ktoś oczekuje pierwszego, no max drugiego dziecka to auto ok. Dla nas już za małe. My jadąc na wakacje z dwojką dzieci mamy zawsze kombiaka załadowanego po sufit z każdej strony. Gdzie tu upchnąć wózek i rzeczy dla bobasa... ;)

Witajcie :) zaraz jadę do Dziadka. Trochę się stresuję. Dalej nie wiem jak się zachować ale może jakoś samo naturalnie wyjdzie. Trzymajcie kciuki.

Dziś ulubione dżinsy zrobiły się ciasne heh. Jeszcze zapięłam ale popołudniu to już chyba nie przejdzie :) męczy mnie już to ukrywanie ciąży przed innymi ale jeszcze parę dni i prenatalne i możemy wtedy powiedzieć :)
To przyjdzie naturalnie. Powodzenia :)

tutaj chcecie, czy na zamkniętym? Nie za wcześnie jeszcze na zakupy? I korzystaj z edytowania postów, jak zaznaczysz post to masz kilka opcji,edytowanie też:) polecać możesz,ale ja będę mieć 4 dzieci i choćbym skisła, to do 5 osobowego nie wejdziemy, chyba,że bez męża [emoji23] my mamy opla astrę w kombii i jest super na teraz (na wakacje wypożyczamy bagażnik dachowy), plus ja mam swoją Corsę i ja zostawimy do jeżdżenia w niepełnym składzie po mieście,ale musimy koniecznie znaleźć coś większego,co pomieści nas wszystkich.
Dokończyłam racuchy na śniadanie, ciekawe czy bez rewolucji. Wczoraj dzieci zbudowały ogromnego bałwana, muszę dziś im fotki przy nim strzelić, bo nie wiadomo ile postoi, chociaz u nas nadal sypie śnieg. We wtorek chyba pojadę zrobić badania, żeby na pewno wszystkie były na wizytę już,znowu mam wrażenie,że coś jest nie tak z układem moczowym..[emoji20]
Misty powodzenia!!!
Dziękuję.

Mi właśnie też się coś nie podoba bo mnie brzuch pobolewa czasem przy sikaniu i takie delikatne klucie jakby. Głównie po nocy, ale nie zawsze. Chyba jak najszybciej muszę badanie moczu zrobić.

Dziękuję.

Mi właśnie też się coś nie podoba bo mnie brzuch pobolewa czasem przy sikaniu i takie delikatne klucie jakby. Głównie po nocy, ale nie zawsze. Chyba jak najszybciej muszę badanie moczu zrobić.
Ja zrobię tak, czy siak, jak wyjdzie źle ogólne, to będę miała jeszcze czas na posiew. Po ostatnich atrakcjach na sorze wolę tego pilnować

Ja zrobię tak, czy siak, jak wyjdzie źle ogólne, to będę miała jeszcze czas na posiew. Po ostatnich atrakcjach na sorze wolę tego pilnować
Myślisz że to mogą być objawy zapalenia pęcherza? Bo ja nigdy nie miałam problemów i dlatego nie wiem do końca jak rozpoznać. Ostatnio wyszło mi to pH na granicy i od tej pory biorę Żurawit cały czas.

reklama
Myślisz że to mogą być objawy zapalenia pęcherza? Bo ja nigdy nie miałam problemów i dlatego nie wiem do końca jak rozpoznać. Ostatnio wyszło mi to pH na granicy i od tej pory biorę Żurawit cały czas.
Wiesz ja mam tak często problemy,że od razu wiem. U mnie to pieczenie cewki moczowej i takie uczucie nie opróżnienia pęcherza do końca, potem dochodzi reszta
Seaty też mają jakąś 7-osobowke ciekawe ile w niej miejsca.
Aaa trzeba wstać coś zjeść :p
Tak, alhambrę, która zamierzamy obejrzeć;)

Do góry