reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja wczoraj umierałam, to chyba z przejedzania. Dzisiaj jest lepiej. Wypiłam rumianek. A teraz dopadła mnie typowa zachcianka ciążowa. Właśnie wcinam ogórki kiszone [emoji4]

reklama
U mnie prenatalne już w poniedziałek :) Nie mogę się doczekać :) Trzymam kciuki za wizytujące dziś :) Jutro jadę nakupować jakiś leginsów, bo wszystko mnie w brzuch ciśnie.

Mi właśnie przesuneli prenatalne z 7 na 9 stycznia. Dobrze ze tylko o dwa dni ale i tak się nastawilam już na poniedziałek. I o 15 dopiero wiec znowu długie odliczanie będzie.

Hej nie było mnie tu kilka dni, u nas święta w rozjazdach więc brak czasu na cokolwiek. Powtarzałam tsh i robiłam awidnosc. Tsk 3.3 mam się umówić do endo a awidnosc 59 czyli na pograniczu bo od 60 zaczyna się wysoka. Teraz czekam na info od lekarza czy powtarzać badanie czy bd kierował z takim wynikiem na kons do Krakowa. Na 7.01 mam kolejną wizytę i chyba już wtedy mi każe się zapisać na prenatalne

Hej nie było mnie tu kilka dni, u nas święta w rozjazdach więc brak czasu na cokolwiek. Powtarzałam tsh i robiłam awidnosc. Tsk 3.3 mam się umówić do endo a awidnosc 59 czyli na pograniczu bo od 60 zaczyna się wysoka. Teraz czekam na info od lekarza czy powtarzać badanie czy bd kierował z takim wynikiem na kons do Krakowa. Na 7.01 mam kolejną wizytę i chyba już wtedy mi każe się zapisać na prenatalne
Co to jest awidnosc?

My poszliśmy na zakupy jedzeniowe, wpadłam do Argosa po toster a wyszłam z telewizorem [emoji23][emoji23]

reklama
Dziewczyny ale jestem szczęśliwa :);):D Piękna zdrowa dzidzia !!!!! Wszystko ok po genetycznych, wszystkie pomiary ok jedynie jakaś infekcja mnie dopadła i mam globulki przez kilka dni.

Ale jest jeszcze jedna dobra wiadomość prawdopodobnie będziemy mieli wymarzoną córeczkę ❤❤❤
Ale się cieszę strasznie

Do góry