reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja wczoraj umierałam, to chyba z przejedzania. Dzisiaj jest lepiej. Wypiłam rumianek. A teraz dopadła mnie typowa zachcianka ciążowa. Właśnie wcinam ogórki kiszone [emoji4]

reklama
U mnie prenatalne już w poniedziałek :) Nie mogę się doczekać :) Trzymam kciuki za wizytujące dziś :) Jutro jadę nakupować jakiś leginsów, bo wszystko mnie w brzuch ciśnie.

Mi właśnie przesuneli prenatalne z 7 na 9 stycznia. Dobrze ze tylko o dwa dni ale i tak się nastawilam już na poniedziałek. I o 15 dopiero wiec znowu długie odliczanie będzie.

Hej nie było mnie tu kilka dni, u nas święta w rozjazdach więc brak czasu na cokolwiek. Powtarzałam tsh i robiłam awidnosc. Tsk 3.3 mam się umówić do endo a awidnosc 59 czyli na pograniczu bo od 60 zaczyna się wysoka. Teraz czekam na info od lekarza czy powtarzać badanie czy bd kierował z takim wynikiem na kons do Krakowa. Na 7.01 mam kolejną wizytę i chyba już wtedy mi każe się zapisać na prenatalne

Hej nie było mnie tu kilka dni, u nas święta w rozjazdach więc brak czasu na cokolwiek. Powtarzałam tsh i robiłam awidnosc. Tsk 3.3 mam się umówić do endo a awidnosc 59 czyli na pograniczu bo od 60 zaczyna się wysoka. Teraz czekam na info od lekarza czy powtarzać badanie czy bd kierował z takim wynikiem na kons do Krakowa. Na 7.01 mam kolejną wizytę i chyba już wtedy mi każe się zapisać na prenatalne
Co to jest awidnosc?

My poszliśmy na zakupy jedzeniowe, wpadłam do Argosa po toster a wyszłam z telewizorem [emoji23][emoji23]

reklama
Dziewczyny ale jestem szczęśliwa :);):D Piękna zdrowa dzidzia !!!!! Wszystko ok po genetycznych, wszystkie pomiary ok jedynie jakaś infekcja mnie dopadła i mam globulki przez kilka dni.

Ale jest jeszcze jedna dobra wiadomość prawdopodobnie będziemy mieli wymarzoną córeczkę ❤❤❤
Ale się cieszę strasznie

Do góry