reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

a ja się odzywam jako już spokojny człowiek :) maluszek sobie śpi uparcie, lekarz próbował go trochę poruszyć ale leniu tylko rączką ruszył i nóżką ale obrócić się nie chciał :p mam nadzieje że jak się urodzi też takim śpiochem będzie :d ale rozwija się podręcznikowo, wszystko sprawdzić się udało także no :d zdjęcie z usg wrzuciłam na temat ze zdjęciami :d zaczęty 12tc, można odetchnąć z ulgą :)

reklama
Hej dziewczyny. Ja też już po wizycie, glukoza tsh do powtórzenia bo ponad normę troszkę i jakaś awidnosc igg bo mi jedna wartość wyszła wysoka. Także szału nie ma. Z dzidzia ok wszystko póki co. Trochę się tej tokso przestraszylam

Hej mamuski.
Natka bardzo mi przykro :*
Ja to już chyba tak będę z doskoku pisać i nadrabiać...

Ja znowu przeziębiona, jeszcze chyba nigdy tyle nie chorowalam co w tej ciąży, ale najważniejsze, że maluszki pięknie rosną:)
Co do brzucha to mam spory, może dlatego, że to 3 ciąża i blizniacza, ale nie martwię się tym ;)
Milego.wieczoru i gdyby miało mnie już nie być do świąt to życzę Wam i Waszym rodzinom szczęśliwych i radosnych świąt!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Ja też już po wizycie, glukoza tsh do powtórzenia bo ponad normę troszkę i jakaś awidnosc igg bo mi jedna wartość wyszła wysoka. Także szału nie ma. Z dzidzia ok wszystko póki co. Trochę się tej tokso przestraszylam
U mnie też dzisiaj wyszło podwyższone tokso ale dostałam skierowanie do poradni zakaźnej żeby poszerzyć diagnostykę

A oto mój brzusio 20181221_173404.jpg
20181221_173404.jpg

Bardzo Ci współczuje, że przechodzisz przez to samo. Nie ma słów na określenie tego bólu. Ja tez pocieszam sie tym że moj organizm dokładnie wiedział co robił i po co. Bedziesz miała zabieg czy czekasz na samoistne poronienie?

Jestem po dodatkowym usg i niestety serca nie ma i juz nie bedzie. Pojechałam do mojego ginekologa i mam termin umówiony na niedziele. Mam sie stawić miedzy 8-9 na zabieg. Bedzie mi go wykonywał moj gin prowadzący. Powiedział że po zabiegu jak bedzie wszystko ok to wieczorem do domu, a najpóźniej w poniedziałek rano. Powiedział że nie mam sie martwić bo na święta będę w domu.
Bardzo mi przykro. Ja idę we czwartek na usg z moją 5% nadzieją. I zdecyduje wtedy. Ale w sobotę już wracamy do Anglii więc w Pl pewnie i tak nie zdążę zabiegu a w UK nie mam pojęcia jak się to odbywa.

Trzymaj się mocno!! Przytulam

Dzień dobry dziewczyny ale pozmieniali na forum wchodzę na tel przez stronę a tam zaloguj się :oskad mnie hasło pamiętać ;)ale pospałam dzisiaj

reklama
Witajcie :) ja upieklam miodownik i umylam lodówkę. Teraz chwila odpoczynku i biore się za obiad. Jutro mam więcej do zrobienia więc dziś pewnie będzie trochę leniwie. Miłego dnia Wam wszystkim życzę!

Do góry