reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
A kiedy zobaczyłyście fikającego dziecia na USG? [emoji3] Ja na ostatniej wizycie miałam 9+2 (wg usg) i bąbel spał (o ile takie dziecko już śpi [emoji848]), a dużo dziewczyn pisze, że już w tym czasie widziało jak podskakuje, albo macha kończynami. Pytam z ciekawości [emoji6]
U nas wczoraj sie ruszał
Po wizycie wszystko ok, dzidziuś wielkością idealnie 10tc, serduszko bije. Następna wizyta 9 usg prenatalne. Mam więcej pić :p

Teraz zmykam dokupić prezenty i pakować nas bo jutro jedziemy a dzieci dziś z babcią. ;)
Cudowne wieści przed świętami :-) :)

Natka bardzo mi przykro, dużo siły Co życzę. Teraz nic nie ukoi Twojego bólu. Życzę Ci byś szybko nosiła pod serduszkiem zdrowe dzieciątko.
W sumie dobrze chyba że Cię tak szybko biorą na ten zabieg. Też tak miałam, po 3 dniach mnie wzięli, uprzednio jeszcze jedno usg dla pewnosci, jedyna różnica że nie miałam narkozy pełnej jedynie znieczulenie i w Googlach oglądałam filmik relaksacyjny.

Zadzwonił gin żebym pojechała z tym wynikiem tokso dostałam skierowanie do poradni zakaźnej w celu rozszerzenia diagnostyki mówi żeby nie panikować bo tylko lekko podniesione jeśli to świeże to antybiotyk do końca ciąży trzeba będzie brać w pon będę się rejestrować mam nadzieję że pracują
Narazie troszkę się uspokoiłam i nie czytam internetów :)
No i dobrze, masz zakaz czytania [emoji16] Pewnie troche wiecej tabletek lykniesz ale warto i bedzie dobrze.

od razu milej jak jest nas więcej :) troche mi bylo przykro bo reakcje na ciąże były różne czasem nawet współczujące " bo od nowa ci się zacznie....". a mam pytanie czy widać wam już brzuszki? bo w poprzednich juz byłam okrągła a teraz tak jakby nic sie nie działo :)
Ja (11+5) niby nie mam brzucha, niby schudłam ale w spodnie się nie dopinam. Co do wątpliwych "gratulacji", u nas wiedzą nieliczni. Nie wiedzą jeszcze ani rodzice ani teście. Ale szczerze? Mam gdzieś ich reakcje. Może nie planowałam teraz trzeciego dziecka ale kocham je od momentu kiedy w ogóle przyszło mi do głowy, że mogę być w ciąży. I jestem przeszcześliwa.

slodkatrojeczka ja 11+3 a termin z okresu na 09.07 a usg 04.07 :) podbudowałaś mnie :) musze bardziej się skupić na pozytywnych stronach :)

Dziewczyny chciałam wstawić zdjęcie swojego brzuszka ale nie chce mi otworzyć mojej galerii z telefonu. Albo poprostu nie umiem tego zrobić.

Słodkatrojeczka-nie przejmuj się opinią inych. Ja mam w nosie co inni powiedzą to jest moje dziecko ,które kocham od poczęcia. Ja i mój mąż pracujemy na nasze dzieci i je wychowujemy. A sąsiedzi to niech się odwalą.:D

Słodkatrojeczka-nie przejmuj się opinią inych. Ja mam w nosie co inni powiedzą to jest moje dziecko ,które kocham od poczęcia. Ja i mój mąż pracujemy na nasze dzieci i je wychowujemy. A sąsiedzi to niech się odwalą.:D
Zawsze chciałam mieć troje dzieci. Moje już 4 i 7 lat więc dość spore, chętnie się znowu rzucę w pieluchy :)

reklama
Do góry