reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
A kiedy zobaczyłyście fikającego dziecia na USG? [emoji3] Ja na ostatniej wizycie miałam 9+2 (wg usg) i bąbel spał (o ile takie dziecko już śpi [emoji848]), a dużo dziewczyn pisze, że już w tym czasie widziało jak podskakuje, albo macha kończynami. Pytam z ciekawości [emoji6]
U nas wczoraj sie ruszał
Po wizycie wszystko ok, dzidziuś wielkością idealnie 10tc, serduszko bije. Następna wizyta 9 usg prenatalne. Mam więcej pić :p

Teraz zmykam dokupić prezenty i pakować nas bo jutro jedziemy a dzieci dziś z babcią. ;)
Cudowne wieści przed świętami :-) :)

Natka bardzo mi przykro, dużo siły Co życzę. Teraz nic nie ukoi Twojego bólu. Życzę Ci byś szybko nosiła pod serduszkiem zdrowe dzieciątko.
W sumie dobrze chyba że Cię tak szybko biorą na ten zabieg. Też tak miałam, po 3 dniach mnie wzięli, uprzednio jeszcze jedno usg dla pewnosci, jedyna różnica że nie miałam narkozy pełnej jedynie znieczulenie i w Googlach oglądałam filmik relaksacyjny.

Zadzwonił gin żebym pojechała z tym wynikiem tokso dostałam skierowanie do poradni zakaźnej w celu rozszerzenia diagnostyki mówi żeby nie panikować bo tylko lekko podniesione jeśli to świeże to antybiotyk do końca ciąży trzeba będzie brać w pon będę się rejestrować mam nadzieję że pracują
Narazie troszkę się uspokoiłam i nie czytam internetów :)
No i dobrze, masz zakaz czytania [emoji16] Pewnie troche wiecej tabletek lykniesz ale warto i bedzie dobrze.

od razu milej jak jest nas więcej :) troche mi bylo przykro bo reakcje na ciąże były różne czasem nawet współczujące " bo od nowa ci się zacznie....". a mam pytanie czy widać wam już brzuszki? bo w poprzednich juz byłam okrągła a teraz tak jakby nic sie nie działo :)
Ja (11+5) niby nie mam brzucha, niby schudłam ale w spodnie się nie dopinam. Co do wątpliwych "gratulacji", u nas wiedzą nieliczni. Nie wiedzą jeszcze ani rodzice ani teście. Ale szczerze? Mam gdzieś ich reakcje. Może nie planowałam teraz trzeciego dziecka ale kocham je od momentu kiedy w ogóle przyszło mi do głowy, że mogę być w ciąży. I jestem przeszcześliwa.

slodkatrojeczka ja 11+3 a termin z okresu na 09.07 a usg 04.07 :) podbudowałaś mnie :) musze bardziej się skupić na pozytywnych stronach :)

Dziewczyny chciałam wstawić zdjęcie swojego brzuszka ale nie chce mi otworzyć mojej galerii z telefonu. Albo poprostu nie umiem tego zrobić.

Słodkatrojeczka-nie przejmuj się opinią inych. Ja mam w nosie co inni powiedzą to jest moje dziecko ,które kocham od poczęcia. Ja i mój mąż pracujemy na nasze dzieci i je wychowujemy. A sąsiedzi to niech się odwalą.:D

Słodkatrojeczka-nie przejmuj się opinią inych. Ja mam w nosie co inni powiedzą to jest moje dziecko ,które kocham od poczęcia. Ja i mój mąż pracujemy na nasze dzieci i je wychowujemy. A sąsiedzi to niech się odwalą.:D
Zawsze chciałam mieć troje dzieci. Moje już 4 i 7 lat więc dość spore, chętnie się znowu rzucę w pieluchy :)

reklama
Do góry