reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

a ja się odzywam jako już spokojny człowiek :) maluszek sobie śpi uparcie, lekarz próbował go trochę poruszyć ale leniu tylko rączką ruszył i nóżką ale obrócić się nie chciał :p mam nadzieje że jak się urodzi też takim śpiochem będzie :d ale rozwija się podręcznikowo, wszystko sprawdzić się udało także no :d zdjęcie z usg wrzuciłam na temat ze zdjęciami :d zaczęty 12tc, można odetchnąć z ulgą :)

reklama
Hej dziewczyny. Ja też już po wizycie, glukoza tsh do powtórzenia bo ponad normę troszkę i jakaś awidnosc igg bo mi jedna wartość wyszła wysoka. Także szału nie ma. Z dzidzia ok wszystko póki co. Trochę się tej tokso przestraszylam

Hej mamuski.
Natka bardzo mi przykro :*
Ja to już chyba tak będę z doskoku pisać i nadrabiać...

Ja znowu przeziębiona, jeszcze chyba nigdy tyle nie chorowalam co w tej ciąży, ale najważniejsze, że maluszki pięknie rosną:)
Co do brzucha to mam spory, może dlatego, że to 3 ciąża i blizniacza, ale nie martwię się tym ;)
Milego.wieczoru i gdyby miało mnie już nie być do świąt to życzę Wam i Waszym rodzinom szczęśliwych i radosnych świąt!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Ja też już po wizycie, glukoza tsh do powtórzenia bo ponad normę troszkę i jakaś awidnosc igg bo mi jedna wartość wyszła wysoka. Także szału nie ma. Z dzidzia ok wszystko póki co. Trochę się tej tokso przestraszylam
U mnie też dzisiaj wyszło podwyższone tokso ale dostałam skierowanie do poradni zakaźnej żeby poszerzyć diagnostykę

A oto mój brzusio 20181221_173404.jpg
20181221_173404.jpg

Bardzo Ci współczuje, że przechodzisz przez to samo. Nie ma słów na określenie tego bólu. Ja tez pocieszam sie tym że moj organizm dokładnie wiedział co robił i po co. Bedziesz miała zabieg czy czekasz na samoistne poronienie?

Jestem po dodatkowym usg i niestety serca nie ma i juz nie bedzie. Pojechałam do mojego ginekologa i mam termin umówiony na niedziele. Mam sie stawić miedzy 8-9 na zabieg. Bedzie mi go wykonywał moj gin prowadzący. Powiedział że po zabiegu jak bedzie wszystko ok to wieczorem do domu, a najpóźniej w poniedziałek rano. Powiedział że nie mam sie martwić bo na święta będę w domu.
Bardzo mi przykro. Ja idę we czwartek na usg z moją 5% nadzieją. I zdecyduje wtedy. Ale w sobotę już wracamy do Anglii więc w Pl pewnie i tak nie zdążę zabiegu a w UK nie mam pojęcia jak się to odbywa.

Trzymaj się mocno!! Przytulam

Dzień dobry dziewczyny ale pozmieniali na forum wchodzę na tel przez stronę a tam zaloguj się :oskad mnie hasło pamiętać ;)ale pospałam dzisiaj

reklama
Witajcie :) ja upieklam miodownik i umylam lodówkę. Teraz chwila odpoczynku i biore się za obiad. Jutro mam więcej do zrobienia więc dziś pewnie będzie trochę leniwie. Miłego dnia Wam wszystkim życzę!

Do góry