reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Zapisałam się 11.01 na prenatalne. [emoji6] słyszałyście o tym projekcie z unii na darmowe prenatalne przed 35 r.ż. ? Nie wiem czy to tylko na śląsku czy w innych województwach też. No to ja się załapałam. Trochę kasy w kieszeni. [emoji846]

Mogłabyś podesłać jakiego linka odnośnie tego projektu? Jak znalazłaa info? Bo szukam, szperam i chyba faktycznie tylko śląskie :(

reklama
Dziewczyny, jeszcze jestem, nie usuwajcie mnie z tabeli:) Tylko czasu na pisanie brak, bo praca i przygotowania do Świat. Wizyta czeka mnie w piątek o 14.30, dam znać po. A do ubrania po domu polecam Skippy - śpioszki dla dorosłych. Super wygodne i ciepłe. I niebezpieczne - od razu chce się spać. :)

Świetnie że to ogarnęłas :)

Ja dzisiaj w nocy mało spałam, w pracy ciężko dzień, a po pracy wybrałam się na świąteczne zakupy, jak już szłam do kasy tak mi się zrobiło słabo, gorąco że myślałam że tam zaraz zemdleje..
Stwierdziłam że muszę zasłonić tempo bo nie pociągnie się tak dalej.
Więc serio podziwiam te przyszle mamy ktpre już mają dzieciaczki w domu - rety jak Wy to ogarniacie!!
Moje są w takim wieku, że jestem im potrzebna tylko jak chcą jeść :) Albo jak się pokłócą i nadchodzi czas skarżenia :)

Dziewczyny, jeszcze jestem, nie usuwajcie mnie z tabeli:) Tylko czasu na pisanie brak, bo praca i przygotowania do Świat. Wizyta czeka mnie w piątek o 14.30, dam znać po. A do ubrania po domu polecam Skippy - śpioszki dla dorosłych. Super wygodne i ciepłe. I niebezpieczne - od razu chce się spać. :)
Bez obaw, z tym usuwaniem miałam na myśli te, które od powiedzmy miesiąca nie dały znaku życia :) Ty się odzywałaś, bo pamietam :) Ale jak robiłam tabelę, doszłam do wniosku, że wielu osób nie widać, jestem na forum od 3 dnia istnienia tematu, więc mniej więcej kojarzę ludzi :) Są też takie kobietki, które napisały że chcą być w tabelce i tyle. A poza dyskusją pod tabelką nie widziałam ich wcale ;)

To już bym zapadła w sen zimowy, bo i bez tego ciągle śpię :)

No i się nacieszyłam. Jak już dostałam wyniki w ręce (wczesniej maz mi mowil przez tel), okazało się, że mam TSH powyżej 3. Oczywiście to jeszcze o niczym nie swiadczy i poczekam do wizyty a tymczasem zjem wszystkie ryby świata. Potem pewnie aTPO i ft4 mnie czeka ale do wizyty już lekko ponad tydzień, więc już poczekam.

Cześć dziewczyny :)
@slodkatrojeczka super tabelka! Wczoraj dopiero po 22 zawitałam na forum i nie zdążyłam z aktualnymi danymi, ale przypomnę się podczas kolejnego razu :)
Mój wlasnie wyjechał do pracy, wróci dopiero jutro wieczorem... A ja jutro mam USG i chyba się nie doczekam... Rany, jak to się dłuży! Chcę już posłuchać malucha...
Btw. Jestem zdziwiona, że nie ma jeszcze wątku sierpniówki 2019

Cześć dziewczyny :)
@slodkatrojeczka super tabelka! Wczoraj dopiero po 22 zawitałam na forum i nie zdążyłam z aktualnymi danymi, ale przypomnę się podczas kolejnego razu :)
Mój wlasnie wyjechał do pracy, wróci dopiero jutro wieczorem... A ja jutro mam USG i chyba się nie doczekam... Rany, jak to się dłuży! Chcę już posłuchać malucha...
Btw. Jestem zdziwiona, że nie ma jeszcze wątku sierpniówki 2019
Są sierpniowki :-) już mają kilkadziesiąt stron :-) tylko wyświetlają mi się jako najnowsze wpisy więc chyba coś inaczej wątek założony ( ale jA się tu bardzo nie znam bo na bb pierwszy raz)

reklama
Są sierpniowki :-) już mają kilkadziesiąt stron :-) tylko wyświetlają mi się jako najnowsze wpisy więc chyba coś inaczej wątek założony ( ale jA się tu bardzo nie znam bo na bb pierwszy raz)
Nie są na głównej jeszcze. Muszą urodzić dziewczyny z grudnia bodajże,żeby wskoczył sierpień.

Do góry