U
użytkownik 902
Gość
Po CC, jeśli stan matki i dziecka na to pozwala, w moim szpitalu dziecko od razu jest z mamą, więc tu nie ma żadnej różnicy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sobotę robiłam badania, wszystko w normach, w środę wizyta i podejrzę co tam słychać u mojego maleństwa w ogóle kiedyś czytałam, że pH moczu może świadczyć o płci ale nie pamiętam przy jakim jest konkretna płeć, przy synu miałam 5, przy córce 6-7, ciekawe czy teraz też się pokryje bo mam pH 5 czyli powinien być chłopak
Ja poprzednio rodziłam sama tylko dlatego że mąż był zagranicą. Byliśmy umówieni że jak się zacznie to on wyjedzie z Fr. Teraz chciałabym żeby był tylko do wejścia na salę porodowa.Dziewczyny, kiedy oficjalnie rozpoczyna się 2 trymestr? 13t1d czy 14t0d?
Jutro mam wizytę u mojego ginekologa i nie mogę uwierzyć, ale mój mąż, którego ciąża bardzo cieszy, ale nie chciał widzieć usg nagle się zdecydował. Powiedział, że weźmie wolny wieczór w pracy i pojedzie ze mną hi hi Może tak samo dojrzeje do porodu rodzinnego. Chciałabym, żeby wtedy ze mną był, ale on nie jest do tego przekonany. Jak z nim rozmawiałam, to mówił, że będzie bardzo przeżywał moje bóle i obawia się, że będzie krzyczał na pielęgniarki i lekarzy A wy jak rodziłyście? Same, czy z kimś? Macie jakieś plany już?